Aca Lukas okupio fanove na tvrđavi Kastel: Svi pevali uglas njegove hitove (VIDEO)

26.08.2023

15:26

0

Publika ga je pozdravila ovacijama

Aca Lukas okupio fanove na tvrđavi Kastel: Svi pevali uglas njegove hitove (VIDEO)
aca lukas (1) - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Pevač Aca Lukas sinoć je održao nastup u Banja Luci gde ga je publika dočekala ovacijama, a njegove hitove, od onih starijih, tako i novijih pevale su u glas sve generacije. 

Tvrđava Kastel, je tokom prethodne noći bila prepuna ljubitelja i obožavalaca Lukasovih pesama, a folker je svojim fanovima ispunjavao muzičke želje. 

ATAImages/Antonio Ahel
Aca Lukas

 

Podsetimo, Lukas je premijeru filma o njegovom životu zakazao za svoj rođendan, 3. novembra u Beogradskoj areni, nakon kog će biti održan i solisistički koncert, tradicionalno kao i ranijih godina. 

- Mesecima pričam da to nije klasičan film o mom životu. Ja nisam Nikola Tesla, nisam nšta izmislio, osim dobrog provoda i muzike. U filmu nisi prava imena, naravno. Glumci su sjajni, maestralno je odrađeno, gledao sam neke scene... Premijera je na moj rođendan 3. novembra. Ipak je muzika ono primarno čime se ja bavim. Biće sjajna priča, posle premijere u Areni će biti održan i koncert u Areni. To će biti urađeno sa simfonijskim orkestrom. To ćemo uraditi i u drugim gradovima, ne samo u Beogradu. Puno je anegdota. Čak sam čuo i neke koje se nisu desile - rekao je Lukas.

Glavna uloga u filmu je poverena Mladenu Sovilju, a Lukas će u ovom ostvarenju nosi ime Peđa. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike