Ostvarila san svake ćerke! Lepa unuka legendarnog Đorđa Marjanovića pokazala kako kod nje prolaze stare stvari njene majke (FOTO)

20.08.2023

11:25

0

Ovime je pobrala sve simpatije publike

Ostvarila san svake ćerke! Lepa unuka legendarnog Đorđa Marjanovića pokazala kako kod nje prolaze stare stvari njene majke (FOTO)
Ana Prelević - Copyright Instagram screenshot / annaprelevic

Ana Prelević, koju nazivaju i najlepšom Srpkinjom u Grčkoj, privukla je ogromnu pažnju na društvenim mrežama pozirajući u starom, letnjem kombinezonu svoje majke. Brojne su ćerke koje odmalena nose majčine stvari, maštajući o tome kako jednoga dana one mogu biti i njihove.

Ona je, očito, taj san i ostvarila, pa ne čudi što se time i pohvalila - još uz staru fotografiju priloženu kao dokaz na njenom Instagramu.

- Današnja fotografija dolazi sa dozom nostalgije i puno radosti. Nosim više od bodija, mamin je i nosila ga je sa 28 godina. Sećam se da ga je nosila leti. Zato mi donosi neopisivu sreću i mešavinu uspomena i smeha. Dosta sam joj „ukrala” odeće iz starih vremena, nešto me uhvatilo - poručila je ona na pomenutoj mreži, dok su se komplimenti samo „slagali".

 

 

Ana je, podsetimo, unuka legendarnog Đorđa Marjanovića. Rođena je Beograđanka, ali je mnogo više vremena provela u Grčkoj gde se sa porodicom odselila pošto je njen otac, košarkaš Branislav Prelević, tamo gradio svoju karijeru.

Sa 18 godina je otišla u Veliku Britaniju na studije medijskih komunikacije na Univerzitetu „Goldsmiths", u Londonu. Tri godine kasnije je diplomirala i vratila se u Grčku. Iste 2010. postala je mis zemlje i tamo je i danas veoma poznato televizijsko lice.

Pored voditeljstva, bavi se i preduzetništvom.

Udata je za grčkog biznismena Nikitasa Nomikosa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikitas Nomikos (@n_nomikos)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike