Ovaj grčki biznismen se oženio unukom Đorđa Marjanovića: Ana je pobedila na izboru sa mis Grčke, a danas je voditeljka (FOTO)

30.07.2023

11:10

0

Nikitas je uspešan brodski broker

Ovaj grčki biznismen se oženio unukom Đorđa Marjanovića: Ana je pobedila na izboru sa mis Grčke, a danas je voditeljka (FOTO)
Ana Prelević sa suprugom - Copyright Instagram printscreen/annaprelevic

Unuka legendarnog Đorđa Marjanovića, Ana Prelević, godinama živi u Grčkoj, a mnogi kažu da je upravo ona tamo najlepša Srpkinja.

Naime, Ana je rođena Beograđanka, ali je veći deo života provela u Grčkoj. Njen otac, košarkaš Branislav Prelević je tamo gradio karijeru zbog čega se sa porodicom i preselio iz Srbije.

Ana je studirala medijske komunikacije na Goldsmiths Univerzitetu u Londonu, gde je otišla sa svega 18 godina. Posle tri godine diplomirala je i vratila se u Grčku. Iste te 2010. godine postala je mis te zemlje. Pobedila je na takmičenju lepote "Star Hellas", i predstavljala Grčku na izboru za Miss Universe 2010. u Las Vegasu.

Ana je u Grčkoj izuzetno popularna i danas kao TV lice, a osim što je voditeljka, ona se takođe bavi preduzetništvom, ima svoj brend sportske odeće. Krajem maja ove godine, udala za dugogodišnjeg izabranika, grčkog biznismena Nikitasa Nomikosa.

Nikitas, s kojim je u ljubavi od 2020. godine je brat slavne grčke voditeljke Dukise Nomiku. On je uspešan brodski broker, odnosno, bavi se transportom robe morem i međunarodnom trgovinom.

Podsetimo, Ana i Nikitas priredili su posle crkvenog venčanja glamurozno veselje za veliki broj zvanica, a njena sestra Tea podelila je sa pratiocima delove atmosfere sa svadbe.

Lepa mlada zasijala je u venčanici od čipke na duge rukave, dok se mladoženja odlučio za klasično teget odelo. Ana i njen otac zaplesali su uz jednu od najpoznatijih dedinih pesama "K'o nekad u osam" što je raznežilo sve prisutne.

- Rekla sam da. Život mi je postao prelep u poslednjih godinu i po dana. Slobodno mogu da kažem da živim najlepši period u svom životu i zahvalna sam na tome. Već duže vreme znam da sam pronašla svog budućeg muža, svog muškarca, tako da je ovo, definitivno, bilo najlakše "da" koje sam u životu izgovorila - napisala je Ana povodom veridbe.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike