Prija i Filip su u braku pet godina, a ona je „krivac” za njihovo upoznavanje

19.08.2023

17:23

0

Zvanično su se upoznali u noćnom provodu, iako su se pre toga nekoliko puta sretali na privatnim slavljima

Prija i Filip su u braku pet godina, a ona je „krivac” za njihovo upoznavanje
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ljubav Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića je ona koja se takoreći dogodila na prvi pogled. U skladnom braku su pet godina, a iz njihove ljubavi se rodio sin Aleksandar. Ono što malo ko zna jeste ko je „krivac” za njihovo upoznavanje.

Naime, u pitanju je influenserka Zorana Jovanović Zorannah, koja je Filipova najbolja drugarica, a i privatno se druži sa Aleksandrom. Kako su svojevremeno pisali mediji, Aleksandra i Zorana bile su u noćnom provodu kada im se pridružio Filip. Živojinović nije gubio vreme i Priji je odmah stavio do znanja da mu se ona dopada. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Filip Živojinović i Aleksandra Prijović

- Ne sećam se gde smo se upoznali, ali znam da nas je sudbina vezala. Pre nego što smo počeli da se zabavljamo godinama smo se sretali na raznim mestima, u prolazu. Viđali smo se i kod Brene i Bobe na privatnim žurkama na kojima sam često pevala, mada to je sve bilo u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja - ispričala je Aleksandra jednom prilikom, te otkrila kako su se nakon toga sreli u jednom klubu, gde joj je on prišao i rekao kako bi bili super par, na šta se ona samo nasmejala i pomislila kako priča gluposti.

Ipak, drugi susret je govorio drugačije.

- Čim sam ga upoznala, znala sam da će to biti ljubav za ceo život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on pravi. Oduševio me je prvi put kada je trebalo da dođe kod mene. Pitao me je šta ću da popijem i pojedem, da donese. Ja sam rekla 'ništa', jer znate kako je u početku - kad vam se neko sviđa, niti ste gladni, niti ste žedni - kazala je ona ranije.

Podsetimo, Aleksandra Prijović je i te kako uspešna na poslovnom planu, te je nedavno obradovala fanove da je zakazala i treći koncert u Areni.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike