Britni Spirs ne gubi nadu: Sinovi joj se sele s bivšim na Havaje, a evo kako ona gleda na to!

01.08.2023

17:45

0

Otac dečaka je Kevin Federlajn, s kojim je takođe odskora u značajno boljim odnosima

Britni Spirs ne gubi nadu: Sinovi joj se sele s bivšim na Havaje, a evo kako ona gleda na to!
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Otkako se pročulo da se Šon Preston i Džejdan Džejms, sinovi Britni Spirs i Kevina Federlajna, sele sa ocem na Havaje, mnogi su bili oni koji su pomislili da pevačica to neće dobro podneti.  Međutim, prema pisanju pojedinih stranih medija, situacija je upravo suprotna. Ona ne gubi nadu da će sa svojim dečacima, bez obzira na sve, održati dobar odnos, kakav odnedavno ponovo ima i sa bivšim. 

- Ona nikad nije odustala od rada na njihovom odnosu. Sada, eto, malo će da se primiri dok se oni ne presele, ali Britni često i sama ide tamo - objašnjavao je izvor za „Us Weekly", napominjući da zasigurno stvari neće biti iste, ali ni dramatične. 

Naime, tinejdžeri su navikli da im je poznata majka blizu, pa je to stvar oko koje se „svi sada lome". Insajder, pak, tvrdi da neće doći do incidenta. 

- Ne, videće se na kratko pred odlazak, a pošto se zvanično i presele, Britni će odmah isplanirati i malo drugačije okupljanje tamo. 

Podsetimo, Kevinov advokat je krajem maja istakao kako proslavljeni plesač planira da se preseli na Havaje zajedno sa sinovima koje je dobio s pevačicom u braku. Za to je od nje tražna i dozvola, pa je „zeleno svetlo" dao pravni tim Spirsove, naglašavajući kako ona neće da se meša u tu odluku i na bilo koji način je ugrozi. 

Kevin Federlajn, Profimedia
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike