Tejlor Svift debelo kažnjena zbog smeća ispred kuće u Njujorku: Sumnja se da ga ostavljaju fanovi!

07.07.2023

07:45

0

Dobila je kaznu od 3.010 dolara

Tejlor Svift debelo kažnjena zbog smeća ispred kuće u Njujorku: Sumnja se da ga ostavljaju fanovi!
Tejlor Svift - Copyright Profimedia

Jedna od najpopularnijih pop pevačica današnjice, Tejlor Svift, dobila je kaznu u iznosu od 3.010 dolara zbog smeća koje je ostavljeno ispred njene kuće u Njujorku. Kako prenose strani mediji, dobila je 32 novčane kazne jer nije održavala deo ispred svog doma čistim.

Novčane kazne dostavljane su joj između januara 2018. i januara 2023. godine, a do njih je došao "New York Post". Inspektori su svratili do njenog doma u Njujorku i nisu bili zadovoljni prljavim pločnicima, kao i njenim nepravilnim odlaganjem smeća. Mediji prenose da je pločnik bio pun novina, boca, kartona i salveta, kao i nekoliko bačenih opušaka.

Profimedia
Tejlor Svift

Pevačica se žalila na kazne te su joj od ukupne sume skinuli 200 dolara. Njene komšije nisu zadovoljne kako Tejlor održava pločnik ispred svoje rezidencije.

- Njoj nije stalo do smeća. Više je usmerena na svojuvišemilionsku turneju koja njene fanove dovodi do bankrota - rekla je jedna 22-godišnjakinja.

David Aldea, nekadašnji pevačicin stanodavac, za Tejlor je imao samo reči hvale.

- Sve vreme je bila savršena stanarka i bilo je lepo s njom. Samo pozitivne stvari imam da kažem o njoj - rekao je David.

Deo javnosti čak krivi i fanove koji čekaju ispred pevačicine kuće kako bi je videli, te govore da oni ostavljaju smeće.

Inače, ovo nije jedina nekretnina u njenom vlasništvu. Ima još nekoliko stanova i kuća u Njujorku, na Beverli Hilsu, Rod Islandu i Nešvilu.

Profimedia
Tejlor Svift

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike