Jovana Jeremić proslavila ćerki rođendan: Snago moja, sve smo izdržale ti i ja! (FOTO)

24.08.2021

17:55 >> 18:09

0

Voditeljka se svojoj mezimici obratila emotivnom porukom i raznežila javnost

Jovana Jeremić proslavila ćerki rođendan: Snago moja, sve smo izdržale ti i ja! (FOTO)
Copyright Jovana Jeremić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Jovana Jeremić jedna je od javnih ličnosti o kojoj se bez prestanka priča poslednjih meseci. Otkako je napustila televiziju Hepi, svi su se pitali gde će preći, a kako je 24sedam prvi pisao, a potom ona to i potvrdila, voditeljka prelazi na televiziju Pink. No, ono što je Jovana isticala od samog starta kao razlog za to što je dala otkaz bila je želja da provede više vremena sa svojom ćerkom. I u tome je uspela.

Jovana Jeremić, A.A/ ATAImages

Jovana je imala mogućnost da provodi vreme sa svojom naslednicom Leom mnogo više nego što je mogla dok je radila, a danas joj je priredila proslavu povodom njenog trećeg rođendana.

Najveću pažnju male Lee privukla je torta u roze boji, sa cvetnim detaljima i zlatnim brojem tri, a voditeljka je uz fotografiju ćerke ostavila emotivnu poruku.

– Snago moja, sve smo izdržale ti i ja. Voli te majka. Izvini što nekad nisam bila tu. Ispravila sam greške. Idemo dalje zajedno. Naša granica je samo nebo. Volim te. Tvoja majka – napisala je Jovana.

Jovana Jeremić, Printscreen Instagram, jovanajeremicmilosevic

Kako je rečeno, Jovana bi od ovog vikenda trebalo da počne da vodi novu emisiju na televiziji Pink, a nema sumnje da ushićenje raste.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike