„Svaka je ko ja, što sebi dozvoli da trpi ološa..." Karleuša i baladom fanove bacila u trans: Komentari se samo nižu! (VIDEO)

13.08.2023

20:50

0

Dogoočekivani album „Alfa" i te kako je u fokusu publike

„Svaka je ko ja, što sebi dozvoli da trpi ološa..." Karleuša i baladom fanove bacila u trans: Komentari se samo nižu! (VIDEO)
Jelena Karleuša - Copyright YouTube/KarleusaOfficial

Pevačica Jelena Karleuša objavila je novi album koji nosi naziv „Alfa" (Alpha), svoj 11. studijski u nizu i posle 11 godina pauze između projekata. Prethodni, podsetimo, „Diva", izašao je 2012. godine.

Na ovom se našlo deset pesama od kojih je jedna duet sa Milicom Pavlović. Pored „Karly b*tch", za koju je i krajnje filmski spot snimila, te „Mashallah" s Pavlovićevom, posebnu pažnju prema komentarima s njenog novog Jutjuba privukla je „Rehabilitacija" - oštra, ali balada, kojom je JK čini se i te kako uspela da izmesti sve.

- ...Kaže servis za ručavanje dolazi ti neko, samo da ja odem, laži me do kraja, čemu ustručavanje. Dolazi ti neko, samo da ja odem na rehabilitaciju, da se malo popravim i dokažem ti da tuga nije mi patološka. Al' bruka za naciju, svaka je ko ja, što sebi dozvoli da trpi ološa - peva Jelena, a komentari ispod numere ne prestaju da se nižu.

U trenutku kada još ni punih sat vremena od puštanja čitavog albuma i onlajn nije prošlo, „Rehabilitacija" je mnogima već omiljena.

„Brutalna", „puna emocija, meni najbolja s albuma", „sjajna", samo su neki od njih, koji pristižu i iz okolnih zemalja.

Odomaćili se

Iako je pevačica malo pre objavljivanja „Alfe" ostala bez Jutjub kanala jer je Aleksandar Radulović Futa pokrenuo proces zbog autorskih prava - to je uopšte nije omelo da brzo doživi veliki uspeh s novim albumom. Fanovi su joj se i te kako odomaćili u novom onlajn kutku i, očito, već odabrali i svoje favorite, kao da se ništa nije ni desilo.

Potez Radulovića, pak, mnogi su osporili i na društvenim se mrežama još o tome priča, posebno sada kada je projekat i ugledao svetlost dana i bez „Rundi", za šta javnost „može Futi da se zahvali" prema rečima pevačicinog menadžera.

Jelena Karleuša i Aleksandar Radulović Futa, Pexels/Antonio Ahel/ATA Images
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike