„Čestitam nam početak nove ere!" Karleuša pokazala kaver dugoočekivanog albuma, pa napravila haos na društvenim mrežama (FOTO)

11.08.2023

15:25

1

Jelena napominje da će „Alfa" na svim muzičkim platformama biti dostupan od 13. avgusta

„Čestitam nam početak nove ere!" Karleuša pokazala kaver dugoočekivanog albuma, pa napravila haos na društvenim mrežama (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša pokrenula je pravu lavinu komentara objavivši na svom Instagramu kaver novog albuma koji nosi naziv „Alfa".

Ovo je trenutno i jedina fotografija koja joj se nalazi na nalogu - pevačica nema ni profilnu, što je mnoge navelo da se zapitaju šta tek još sprema.

- Predstavljam vam „kaver art" mog 11. studijskog albuma „Alfa", koji će od 13. avgusta biti dostupan na svim muzičkim platformama - istakla je, pa dodala:

- Čestitam nam početak nove ere - poručila je Jelena, kojoj se „presave" link za album nalazi u opisu profila, gde je prethodno „čuvala titulu kraljice" naše zemlje.

 

 

Dugoočekivani „Alfa", podsetimo, ugledaće svetlost dana posle 11 godina. Nedavno, nastala je ogromna drama vezana za njen Jutjub kanal, a koja je navela pojedince da se zapitaju da li će to dodatno odložiti objavljivanje novih pesama. Njen menadžer Zoran Birtašević, međutim, smirio je situaciju obaveštenjem:

- Ovo je Jutjub kanal na kojem će biti objavljen album.

 

 

Otad, pevačica i sama broji sitno do 13. avgusta kada, kako je ranije govorila, planira ozbiljno da počasti svoju publiku projektom na kom je dugo i vredno radila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike