Džo Manganijelo više ne nosi burmu! Evo s kim i kako još uvek zakoniti suprug Sofije Vergare provodi vreme

13.08.2023

19:50

0

Posle sedam godina braka, rešili su da se rastanu

Džo Manganijelo više ne nosi burmu! Evo s kim i kako još uvek zakoniti suprug Sofije Vergare provodi vreme
Džo Manganijelo - Copyright Profimedia

Glumac Džo Manganijelo viđen je prvi put u javnosti otkako se pročulo da se on i koleginica Sofija Vergara razvode - u Los Anđelesu ove subote i bez burme na ruci. Par je posle sedam godina braka teška srca rešio da se razvede usled „nepremostivih razlika", bruji tamošnja štampa, a Džo prilično mirno „ide" iz dana u dan, ispunjava obaveze koje ima i šeta psa kom je ime Babls i koji je ranije bio zajednički ljubimac njega i žene.

Manganijelo je viđen sportski odeven, što i ne čudi uzimajući u obzir da je prethodno bio na treningu, tvrdi „People" koji ga je prvi i spazio. Spazivši paparaco fotografe, malo je samo „pružio korak", pa nestao s vidika.

Podsetimo, on je bio taj koji je pokrenuo brakorazvodnu parnicu.

Sa Sofijom ima predbračni dogovor, pa i ugovor, koji sada oboje maksimalno poštuju. Jedini potez koji je bio iznenadio je taj što je Vergara prepustila brigu o Babls samo Džou.

Sofija Vergara i Džo Manganijelo, Profimedia
 

U jeku šuškanja da se rastaju zbog problema s alkoholom, začećem... Bivši ljubavnici nastavljaju da gledaju svoja posla i ne obaziru se ni na kakve glasine, čak ni toliko da ih potvrde ili demantuju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike