Topalko ponovo prodaje brod, ali je namerno stavio visoku cenu! Ovo je njegov raj: Ima i kuhinju, toalet, TV... (FOTO)

14.08.2023

08:30

3

Ovde provodi vreme i zimi i leti

Topalko ponovo prodaje brod, ali je namerno stavio visoku cenu! Ovo je njegov raj: Ima i kuhinju, toalet, TV... (FOTO)
Milan Topalović Topalko - Copyright Instagram printscreen/topalko.top

Milan Topalović Topalko hoće da proda svoj brod, kome je iz ljubavi dao ime Helena po svojoj ćerki. Međutim, pre bi se reklo da pevač ne želi da se odvoji od svoje barke, jer je emotivno vezan nju, te je stavio cenu čak 100.000 evra. To je, kako je ranije pričao, njegova oaza mira, njegov svemir, u koju se zaljubio na prvi pogled.

Njegov brod usidren je na Dunavu kod Višnjičke banje, a jednom prilikom za 24sedam ispričao je koliko mu znači vreme koje provodi na njemu.

- „Imam želju da napravim lično brod, od početka do kraja i da ga izložim na Sajmu nautike. Da vidim da li sam sposoban za tako nešto. Ljubavi prema nautici imam neograničeno, a sve ostalo je manje bitno - rekao je on na pitanje da li mu za to treba mnogo novca.

Na svom plovilu, osim slobode i uživanja koje mu je najvažnije, ima i sve drugo: kompletnu mini-kuhinju, toalet, televizor, više kreveta za spavanje... I naravno, palubu koja mu najviše znači.

- Prodaje se za 100.000 evra - napisao je folker, verovatno dajući do znanja da ne želi da ostane bez broda, ali ako neko ponudi ovu cifru, ta sredstva će ostaviti za novi.

Inače, Milan i sa porodicom provodi vreme na reci i leti i zimi, pa je u više navrata objavljivao i fotografije sa ćerkom Helenom, koja sada ima svoju naslednicu.

Podsetimo, 2021. godine, Topalko je prodavao brod za 40.000 evra, dajući informacije: 12x3,2, besprekoran. 

Sada ostaje da vidimo da li će neko pevaču ponuditi, ipak, gorepomenutu cifru i na kraju zaista prodati plovilo.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike