Nisam se treznio šest dana! Topalko o rođenju unuke i ćerki Heleni: Emotivnija je

14.07.2023

13:59

0

Pevač se ponosi što je postao deda

Nisam se treznio šest dana! Topalko o rođenju unuke i ćerki Heleni: Emotivnija je
Copyright ATAImages/ M.M.

Pevač Milan Topalović Topalko, nedavno je postao deda, pošto mu je ćerka Helena Topalović podarila unuku kojoj su ona i suprug Dragan Gago Aleksić dali ime Dominika. Deda Topalko ne krije sreću, te je istakao da je ponosan na ćerku i to kako je iznela trudnoću i porođaj.

- Helena je odlično iznela porođaj, iznenadio sam se kako je tako hladna i kako nije imala neke panike. Lagana je bila i sve je prošlo odlično. Helena i Dominika su odlično. Emotivnija je otkako je postala majka, a sve je krenulo od trudnoće - priča ponosni deda koji je slavio šest dana rođenje unuke: 

Instagram printscreen/topalko.top
Topalko sa unukom Dominikom

- Ponosim se, sebe sam prozvao dedom još pre nego što se Helena porodila. Jedva sam čekao da postanem i zvanično deda. Predivan je osećaj i slavio sam šest dana. Nisam se treznio, svi su govorili: „Šta radi ovaj čovek, od čega je?”

Kako kaže, darivanje dukata još nije obavio, u nasledstvu ih nemaju, jer im je porodica bila siromašna.

- Mi Topalovići smo bili siromašni, dukate nismo imali. Od mog pradede, uključujući i mog oca, to je sve beda bila. Prvi smo brat i ja napravili da imamo normalno i da lepo živimo. Moja majka je uvek govorila: „Uvek smo bili siromašni, ali smo makar pošteni”- kazao je Topalko, koji je rekao da je unuka njegova nagrada:  

24sedam/Nenad Vujanović
Milan Topalović Topalko

- Kada sam pogledao unuku, shvatio sam da je ona jedino što je meni nagrada u životu, ostalo me ne interesuje.Naglašava da će mu ostati žal što nije dobio više naslednika.

Pevač kaže i da žali što nije imao veliku porodicu, te da ga je posao zaustavio u nameri da stvara naslednike. 

- Voleo bih da sam imao više dece, recimo tri ćerke. Stao sam na jednoj, morao sam da radim, trčao sam za poslom - kazao je Topalko. 

Bonus video: 

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike