Kristina Kovač objavila da joj je dijagnostikovana bolest: Prvi dan terapije je iza mene

08.08.2023

22:47

1

Nekadašnja pevačica je objasnila svima o čemu se radi

Kristina Kovač objavila da joj je dijagnostikovana bolest: Prvi dan terapije je iza mene
Kristina Kovač - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica i kantautorka Kristina Kovač, koja već nekoliko godina živi u Švedskoj, nedavno je otkrila da se suočila sa zdravstvenim problemom.

Kako je objasnila pratiocima na Instagramu, dijagnostikovana joj je insulinska rezistencija, koja se smatra uvodom u dijabetes.

Antonio Ahel/ATAImages
Kristina Kovač

Pošto je uvek bolje sprečiti nego lečiti, Kristina je rešila da promeni životne navike, pre svega da reguliše ishranu. Počela je i sa terapijom.

- Prvi dan terapije iza mene. Nadam se da je ne bog zna kakva reakcija na Glukofaž ovde da ostane, u smislu da nisam imala neke gastro sporedne efekte, možda malo neprijatnosti u stomaku i to je to. Veći je problem progutati onu konjsku tabletu – napisala je u objavi koju su pratili komentari puni podrške i korisnih saveta.

ATAImages/ Antonio Ahel
Kristina Kovač

- Nulta grupa ZSL se malo aktivirala na Viberu, ko hoće da mi se pridruži iz nje je dobrodošao. Juče šetnja od sat vremena sa Dakiricom. Kupili "Er frajer". Idemo polako, do zdravlja i zgodnoće – istakla je Kristina, odlučna u nameri da se svim snagama suprotstavi problemu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike