„Od Aleksandre - prezir"? Kristina Kovač se vratila u Stokholm: U prvom oglašavanju posle sahrane oca olakšala dušu (FOTO)

21.09.2022

09:15

9

Pevačica je naglasila da se tuge nikada nije plašila, niti od iste bežala

„Od Aleksandre - prezir"? Kristina Kovač se vratila u Stokholm: U prvom oglašavanju posle sahrane oca olakšala dušu (FOTO)
Kristina Kovač, ATAImages

Od tužnog susreta sestara Kovač na sahrani čuvenog Kornelija, njihovog oca, često se iznova pominje navodni sukob Aleksandre i Kristine. Dok su jedni verovali da će ih ovaj težak period zbližiti, drugi se bave time koliko ih je još - rastavio. 

Ono što je pojedincima posebno zapalo za oko, bilo je Aleksandrino oglašavanje na Instagramu u kom je pobrojala sve, samo ne Kristinu. Ona je, sa druge strane, u svom prvom oglašavanju posle sumornog dana, naglasila - kako je „sve kristalno jasno", pa izmamila i razne reakcije fanova.

„Sve je kristalno jasno!"

- Stigla kući, u Stokholm. Protekli dani bili su maglovit, zamršeni splet groznih osećanja i osećaja - tuge, očaja, žala, stresa, frustracije, nepravde i, na kraju, povezivanja činjenica u vrlo jasnu pretpostavku onoga što me čeka, što mi se sprema. Sve je jasno, kristalno. Ono čemu ću se ja posvetiti je tugovanje za tatom, jer u tome sam jako dobra - tuge se nikada nisam plašila i od nje nikada nisam bežala, a ona će mi pružiti trenutke provedene sa njim u duši, u sećanju, potrebno mi je to sad - počela je Kristina uz staru, zajedničku fotografiju s mamom i tatom.  

- Posvetiću se i tome da svoj život usmerim na pravu stranu, ka muzici i stvaranju, koliko god mi to moja stvarnost dozvoli, tako da dostojno nastavim njega i njegovu umetnost... Posvetiću se i izvođenju njegove jedine, talentovane unuke na pravi put, uz mnogo ljubavi i podrške, na nju je bio izuzetno ponosan. Ono što sigurno neću raditi je patiti i kukati nad prestrašnim, nedostojnim stvarima za koje su ljudi sposobni, za koje slutim da su već neko vreme bile u pogonu, a tek dolaze. Ne, sa njima ću prosto, kao svaka jaka žena i borac, morati da se borim. Srčano, snažno i do kraja - poručila je, pa zaključila rečima: 

- Jer ja sam ćerka svoje mame i ćerka svoga tate. I te kako.

Kristina Kovač, Instagram screenshot / kristinakovac43
 

Jedan od komentara koji je osvanuo kraj ove objave na Instagramu takođe je privukao veliku pažnju. Osim poruke koju nosi, Kristina ga je i lajkovala. 

- Pitam se kako je moguće da te Aleksandra i u ovakvoj situaciji nije udostojila ničega osim poruke prezira, kao da ne postojiš, nema te u njenim iskazima, ko da nema empatiju... Mnogo mi je žao što bilo ko prolazi kroz tako nešto. Saučešće i podrška - glasi pomenuti komentar, koji i dalje stoji uz objavu. 

Kristina Kovač, Instagram screenshot / kristinakovac43
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti