„Ja se time ponosim!" Jelena Broćić otvorila dušu: Progovorila o privatnom biznisu!

06.08.2023

23:43

0

Pevačica svakako i nastupa i to je sve veoma ispunjava

„Ja se time ponosim!" Jelena Broćić otvorila dušu: Progovorila o privatnom biznisu!
Jelena Broćić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Iako je prisutna na sceni kao što je bila i do sada, pevačica Jelena Broćić prilično se povukla iz medija. Osim na izvesnim privatnim veseljima, zato, široka javnost malo je gde još u prilici da je vidi. 

Njoj, međutim, to maksimlano odgovara. 

- Ja, inače, sve vreme nastupam, ali se retko pojavljujem po televiziji. Malo sam se povukla. Prosto, ja sam tako želela. Imala sam potrebu da se povučem iz medija, to je jedini razlog, ali ja normalno radim kao i do sada – istakla je ona za „Grand" pa nastavila o tome kako, osim u Beogradu, svoje vreme provodi u rodnom selu, koje se nalazi nadomak Guče. 

Tamo je sa roditeljima pokrenula mali privatni biznis, pišu dalje pomenuti mediji, a Jelena ne krije koliko je to ispunjava. 

- Kući idem najčešće, imamo tamo maline, kupine i grožđe. Pomažem mojim roditeljima i ulažem. Ja sam rođena tamo, to je kao kad me neko pita da li se stidim što sam rođena na selu. Naravno da ne, ja se time ponosim – naglasila je ona. 

Podsetimo, Jelena Broćić je jednom prilikom u razgovoru za 24sedam istakla da, iako joj nisu strane - na društvenim mrežama nije posebno aktivna. 

Jelena Broćić, Prtintscreen RTS / Sabor narodne muzike Srbije 2022
 

- Koristim Instagram, ali sam retko i tamo. Morala bih 24 sata da budem prisutna, a ne volim to, nisam taj tip da se fotografišem non-stop i objavljujem - objasnila nam je ona, dok je na pitanje da li je u kojoj mlađoj koleginici prepozala koji delić sebe, pa tako pronašla i svoju muzičku naslednicu, pohvalila Marinu Stankić. 

- Trenutno, Marina Stankić. Mogu da kažem da mi se ona izuzetno sviđa i mislim da je jako dobra osoba, talentovana. Lepo peva. Mislim da će imati izuzetnu karijeru - zaključila je bila Jelena za 24sedam

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike