Plesačice tužile Lizo za seksualno uznemiravanje! Traže suđenje zbog niza skandaloznih poteza pop zvezde!

01.08.2023

21:36

0

Tri plesačice su od utorka na sudu

Plesačice tužile Lizo za seksualno uznemiravanje! Traže suđenje zbog niza skandaloznih poteza pop zvezde!
Melisa Vivijan Džeferson - Copyright Profimedia

Tri bivše plesačice podnele su u utorak tužbu protiv pop zvezde Lizo zbog tvrdnji da je podvodila i seksualno uznemiravala plesače, ali i stvarala neprijateljsko radno okruženje.

Devojke su optužile Lizo, čije je pravo ime Melisa Vivijan Džeferson, da je prekršila zakon jer nije sprečila neprijateljsko radno okruženje, seksualno uznemiravanje i versko uznemiravanje, kao i napad i diskriminaciju zbog invaliditeta.

Kristal Vilijams, Arijana Dejvis i Noel Rodrig, koje su radile za njenu firmu "Big Grrrl Big Touring Inc", tvrde da je Lizo vršila pritisak na bivšu plesačicu da pleše s golim izvođačima u klubu u Amsterdamu.

Navodi se još da je Lizo posramljivala Arijanu zbog njene prevelike telesne težine. Plesačice koje traže suđenje pred porotom, takođe tvrde da je Šarlin Kvigli, šefica Lizinog plesnog tima, grdila druge plesačice zbog upuštanja u seks pre braka, koristila "svaku priliku za prozelitizam" o svojoj veri i raspravljala o nevinosti jedne plesačice na društvenim mrežama.

U tužbi se, takođe, navodi da su tokom Lizine rijaliti televizijske emisije "Watch Out for the Big Grrrls", takmičari bili "izloženi otvoreno seksualnoj atmosferi koja je prožimala njihovo radno mesto" i bili pod pritiskom da učestvuju u golišavom fotografisanju.

U tužbi se ne precizira da li je pop zvezda znala za pritužbe na šeficu plesačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Index.hr

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike