Bivši suprug Britni Spirs zaradio 1.2 miliona pričajući o pevačicinom životu: Bilo je teško gledati, još teže preživeti

08.09.2022

11:14

1

Kevin smatra da je pevačicin otac Džejms imao samo najbolju nameru

Bivši suprug Britni Spirs zaradio 1.2 miliona pričajući o pevačicinom životu: Bilo je teško gledati, još teže preživeti
Britni Spirs - Copyright 24sedam/Profimedia

Bivši suprug Britni Spirs, Kevin Federlajn odlučio je da otkrije pozadinu i do sada nepoznate detalje svog odnosa sa Britni, sve o njenom zdravlju, starateljstvu, ali i brizi o deci u emisiji „60 minutes Australia”. 

Svoje reči je dobro unovčio, a za ovaj intervju je navodno plaćen 1.2 miliona evra, piše „The Miror”. 

Bivši plesač smatra kako je Britnin otac Džejmi Spirs spasio pevačicu držeći je pod svojim nadzorom, a tvrdi da on nije bio uključen u starateljstvo i nadzor nad njom.

- Nisam bio uključen u ništa od toga, tako da stvarno ne znam kako je došlo do starateljstva. Ne znam čija je to odluka bila. Sve što znam je da ima porodicu koja je zabrinuta za nju i koja pokušava da učini sve što može kako bi joj pomogla - izjavio je Kevin.

Profimedia
Kevin Federlajn

 

Inače, Federlajn je ranih 2000-ih bio pevačicin prateći plesač, a četiri godine kasnije počeli su da se zabavljaju, a potom su se i venčali i dobili dva sina.  

Posle razvoda, Kevin se trudio da njegovi sinovi ne osete teret pravnih sporova, problema s mentalnim zdravljem i raspadom porodice kojima je njihova majka punila naslovnice. 

- Celu ovu stvar bilo je teško gledati, još teže proživeti, a najteže gledati moje dečake koji kroz to prolaze. To je najizazovnija stvar koju sam ikad morao napraviti u životu - rekao je on.

Profimedia
Kevin Federlajn

 

Pošto je oslobođena očevog starateljstva, Britni je postala aktivnija na društvenim mrežama, pa je u javnost sve češće plasirala svoje golišave fotografije zbog čega je Federlajn morao da povede ozbiljan razgovor sa sinovima. 

- Pokušavam da im objasnim da je to možda samo još jedan način na koji se pokušava izraziti, ali to ne umanjuje učinak koji to ima na njih. Teško je. Ne mogu zamisliti kakav im je osećaj da budu tinejdžeri i da idu u srednju školu - rekao je i dodao da dečaci vole svoju majku.

Profimedia
Britni Spirs

Iako je Federlajn tvrdio da sinovi ne žele da je vide, Džejden (15) je u jednom intervjuu rekao da on i brat žele Britni sve najbolje, a onda da se nada da će se ukazati prilika da porazgovaraju o svemu. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike