„Uživajte sa merom, a ne kao ja!" Milić Vukašinović se oglasio posle operacije (FOTO)

29.07.2023

19:55

0

Zahvata se, kako je ranije priznao, nije bojao i strpljivo je sačekao isti

„Uživajte sa merom, a ne kao ja!" Milić Vukašinović se oglasio posle operacije (FOTO)
Milić Vukašinović - Copyright Screenshot „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", Blic TV

Milić Vukašinović oglasio se posle operacije koju je imao, pa poručio da je „stigao iz pakla sa obe noge". Zbog jakih bolova, inače, primljen je u Urgentni centar, gde su zatim obavljeni svi potrebi pregledi, dobavljeni nalazi, ne bi li mu se na najbolji način pomoglo. 

Zbog stanja u kakvom je bio, međutim, morao je pod nož, iako isprva nije verovao da je situacija toliko ozbiljna. 

- Stigao iz pakla sa obe noge, ali bez cigareta! Posle 62 godine besomučnog pušenja sa besomučnim uživanjem, je*i ga, avaj, ne mogu jare i pare! Pozdrav svima, uživajte sa merom, a ne k'o ja! - poručio je on putem svojih onlajn profila, pa i ostavio „selfi" na kom se osmehuje, što je mnoge fanove uverilo da se on sada oseća značajno bolje. 

Podsetimo, njegova supruga prethodno je ispričala da je pred njim prilično riskantna operacija. 

- Trpeo je jake bolove i mislio je da će to proći samo od sebe. Ja sam insistirala da on uradi kolor dopler, što je on i uradio i, tada mu je ustanovljena aneurizma koja je mogla da eksplodira svakog trenutka. Da se to desilo, znate kakav bi bio ishod. Leva noga ga je bolela od kolena prema članku... Ja sam bila izričita da mora da ide na lekarsko pregled. Da nisam sve zakazala on nikad ne bi ni otišao. Kao dete kad odvedete. Bila sam jako zabrinuta za situaciju koje se odigravala sa njim - iskrena je bila ona u razgovoru za „Kurir", a zatim je dodala:

Milić Vukašinović sa suprugom, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Operacija je bila složena i pretila je opasnost da mu amputiraju nogu. Bila sam van sebe i zvala sam Raku Marića i Pericu Stojanovića. Oni su se zaista zauzeli da se pronađe rešenje. Možete misliti da kako bi se on osećao da ostane bez noge. Operacija je trajala oko četiri sata. Bio je u šok sobi i na respiratoru... Mi sad imamo drugi problem. On mora da prestane da puši ako hoće da živi i da poživi. Sada ja radim sa doktorima na tome da on ne sme da ustaje da bi išao da puši - objasnila je tada. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike