Operisan Milić Vukašinović! Supruga se ne odvaja od njega: Hvala lekarima koji su mu spasili život

26.07.2023

13:53

2

Muzičar je danima trpeo bolove

Operisan Milić Vukašinović! Supruga se ne odvaja od njega: Hvala lekarima koji su mu spasili život
Milić Vukašinović - Copyright Youtube screenshot / Jutarnji program TV Happy

Bivši bubnjar "Bijelog dugmeta", Milić Vukašinović je pre nekoliko dana primljen u Urgentni centar zbog bolova koje je trpeo nedeljama, a muzičar je danas operisan. 

Naime, kako je potvrdila njegova supruga Suzana, Vukašinovićeva operacija je prošla u najboljem redu i sada sledi period oporavka. 

ATAImages/Antonio Ahel
Milić Vukašinović sa suprugom Suzanom

Milićeva supruga Suzana je sve vreme uz njega nakon operacije, a na društvenim mrežama se zahvalila lekarima koji su spasili život muzičaru. 

- Hvala dragom Bogu, Mića je operisan, sve je dobro prošlo. Hvala doktoru Igoru Končaru, njegovim kolegama hirurzima i svom medicinskom osoblju kardiovaskularne hirurgije na svemu što su učinili i spasili mu život. Takođe hvala svim prijateljima i dragim ljudima za svu podršku koju ste mi pružili. Ljubim vas i volim - napisala je Suzana na pomenutoj mreži.

Podsetimo, Milić je nedavno otkrio da mora na hitnu operaciju aneurizme.

- Imam problema sa venama na nogama, u levoj nozi, ima jedno 15 dana, onda sam došao da vidim šta je i da rešim. Jedna vena mi se raširila, pa mi pritisnula nerve, sad sam bio na skeneru, moram da operišem - rekao je on.

Screenshot „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", Blic TV
Milić Vukašinović

- Ja sam mislio da je tvrdo tkivo, ali to je aneurizma. Za operaciju je sigurno, taj doktor koji mi je gledao na ultrazvuku, rečeno mi je da se hitno moram operisati, ako pukne ta aneurizma, umirem za dva minuta - izjavio je Milić pre nekoliko dana za Republiku.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike