Ljuba Perućica i njegova supruga čekaju prvo dete, a ovako je izgledala njihova svadba pre četiri godine: Jedna stvar izazvala opšti haos!

28.07.2023

08:30

0

Njih dvoje se sa ponosom sećaju ovog dana, ali bilo je onih koji su samo želeli da pokvare njihovu sreću

Ljuba Perućica i njegova supruga čekaju prvo dete, a ovako je izgledala njihova svadba pre četiri godine: Jedna stvar izazvala opšti haos!
Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina Kolozeus nedavno su objavili da čekaju svoje prvo dete.

Vest je obradovala kako njih, tako i njihove porodice, familiju i prijatelje, a beba će doći na svet nakon četiri godine od trenutka kada su se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav.

Printscreen Instagram/ljubaperucica
Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus

Svadba o kojoj se pričalo

Ljuba i Katarina venčali su se 10. oktobra 2019. godine. 

Pred Bogom su to učinili u Hramu Svetog Jovana Vladimira, a čim se pojavio ispred, pevač je odmah počeo da čašćava muzičare. Pored članova porodice i kumova, venčanju su prisustvovali i njihovi prijatelji, a na samom kraju su svi zajedno ispozirali na stepenicama ispred pomenute svetinje.

Inače, Ljuba i Katarina su, posle venčanja, ispred ulaza u hram, pustili bele golubove iz svojih ruku. Beli golubovi simbolizuju ljubav i mir, a njihovo puštanje početak novog, zajedničkog života.

Provokativna venčanica

Katarina je blistala u beloj venčanici, a bilo je i onih koji su smatrali da je provokativnija nego ono na šta smo navikli. Haljina je istakla struk i grudi nekadašnje voditeljke, a očigledno je privukla i veliku pažnju kada su svi pričali o njoj. 

Ona je za svadbu nosila puštenu kosu, uvijenu i lokne, a na haljini je imala zanimljive, cvetne detalje. S druge strane, Ljuba se odlučio za klasično, crno odelo, košulju i kravatu, a ceo stajling je "začinio" skupocenim satom.

Estrada na svadbi

Očekivano, na svadbi Ljube i Katarine pojavio se i veliki broj poznatih ličnosti, odnosno njegovih kolega.

Tu su se, između ostalih, našli Milan Dinčić Dinča sa suprugom, Aleksandra Bursać, Aleksandra Mladenović, Katarina Grujić, Uroš Živković, Vanja Mijatović, Sandra Rešić, Filip Mitrović, ali i Darko Filipović sa svojom tadašnjom suprugom.

Slavlje je održano u jednom prestoničkom restoranu, gde su se pevač i njegova supruga venčali pred matičarem.

Neslaganje na građanskom venčanju

Posle svadbe počele su da kruže glasine da su se na slavlju mladenci posvađali. Međutim, oni su objasnili da to nije bilo tako veliko, već jedno neslaganje - oko prezimena.

- Ja bih voleo da je ona uzela moje prezime, a svoje sklonila, a ona želela da zadrži svoje prezime i da doda moje, tu se jedino nismo složili - objasnio je Perućica.

- Ne, nego imam mnogo dobro prezime, niko ga nema i žao mi je bilo da ga se rešim. Sad sam i Kolozeus i Perućica, pošteno - navela je Katarina tada.

Oni su tada pričali i da su njih dvoje najviše popili, te da su se sa gostima sjajno proveli, a naglasili su da su ih svi ispoštovali i kada su pokloni u pitanju.

Afera "predbračni ugovor"

Tadašnji mladenci su se potrudili da ispoštuju sve običaje na venčanju, a tu se našla i jedna šala koja je shvaćena pogrešno od strane javnosti.

Naime, Katarinina porodica je tražila od Ljube da potpiše predbračni ugovor, u kom se on obavezuje da će svojoj supruzi, između ostalog, svakog dana pričati da je voli, da će je ljubiti stalno, da će je grejati kada joj je hladno, kao i da će joj život pored njega uvek biti ludi provod.

Iako je bilo očigledno da je reč o šali, mnogi uopšte nisu ispratili priču, te su jednu interesatnu i jedinstvenu stvar pretvorili u nešto loše, pa počeli da vređaju Katarinu i pišu joj razne stvari. Kako ona to nije želela da trpi, odmah im je odbrusila fotografijom "ugovora".

- Evo da vidite naš predbračni ugovor! Čisto da zapušim usta zlim, zavidnim i pokvarenim ljudima! I čisto da se zna, ne plaši se Ljuba da ću nešto da mu uzmem, oženio je devojku koja je i pre njega imala i svoj stan i auto (i to mi nije kupio neki dečko ili slično, hvala Bogu imam divnu porodicu)! Prema tome, sram da vas bude - napisala je nekadašnja voditeljka.

Instagram printscreen/katarina_kolozeus
Ljubin i Katarinin "predbračni ugovor"

Podsetimo, nakon što se saznalo da će Ljuba i Katarina postati roditelji, oni su objavili fotografiju na kojoj poziraju zajedno, dok pevač drži ruku na njenom stomaku.

- Dragi prijatelji, porodica Perućica će postati bogatija za još jednog člana. Dugo smo ovo želeli i jako se radujemo svemu što dolazi - napisao je Perućica na Instagramu, a čestitke su pristizale sa svih strana od njihovih kolega i prijatelja. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike