Fotografija Ognjena Amidžića iz detinjstva! Pogledajte kako je voditelj izgledao u školskoj klupi: Ne biste ga prepoznali

26.07.2023

00:31

1

Danas ima tamniju boju kose

Fotografija Ognjena Amidžića iz detinjstva! Pogledajte kako je voditelj izgledao u školskoj klupi: Ne biste ga prepoznali
Ognjen Amidžić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mnoge naše javne ličnosti iz mlađih dana ne biste mogli ni da prepoznate danas. Jedna od fotografija koja je isplivala na Instagram stranici koja pravi uspomene o poznatima je i ona iz školskih dana voditelja Ognjena Amidžića.

Naime, na pomenutoj fotografiji Ognjen sedi u školskoj klupi sa knjigom i bojicama ispred sebe. Iako je na prvu mnogima neprepoznatljiv, ukoliko se malo bolje zagledate, oblik očiju je ono što ga odaje. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Voditelj godinama unazad neguje bradu koju uredno skraćuje i ima nešto dužu, ali i tamniju nijansu boje kose u odnosu na period kada je bio mali. 

Podsetimo, voditelj je posle razvoda sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom uplovio u vezu sa Minom Naumović, saradnicom koju je angažovao u svojoj emisiji. Par trenutno letuje na Santoriniju, odakle neprestano objavljuju romantične fotografije. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike