Stan Jeremićeve pun je zlatnih detalja, animal printa, a ćerki je maltene igraonicu od sobe napravila: Više ni 50 evra u džepu nemam! (FOTO)

23.07.2023

18:25

0

Sve što je imala, uložila je u ovaj životni prostor

Stan Jeremićeve pun je zlatnih detalja, animal printa, a ćerki je maltene igraonicu od sobe napravila: Više ni 50 evra u džepu nemam! (FOTO)
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jovana Jeremić otvorila je vrata svog novog doma za ružičastu televiziju, pa pokazala kako je „skockala" prostor u kom će odsad boraviti sa ćerkicom Leom. Kako je naglasila, „simbolika lava je glavna" i mnogo je ljudi radilo na tome „da bi joj nova četiri zida bila savršena".

Veliki lav na zidu iza kreveta prava je zvezda njene spavaće sobe, ali i posteljina s animal printom nije prošla neopaženo. Jovana očito uživa u raznim bojama i dezenima, koje se potrudila da dobro uklopi i svuda rasporedi.

Jovana Jeremić, Printscreen ,,Novo jutro"
 

Nekretnina „pliva" u zlatnim, pa i srebrnim detaljima, luksuzno kupatilo svakako će joj poslužiti i za uživanje posle dugih, napornih dana, a naslednici je od njenog kutka napravila gotovo pravu igraonicu.

- „Gospodin Šanel" možda će doći večeras... Neću vam otkriti! Moj privatni život je jedna misterija i ne želim o tome da pričam. Želim da kažem da ovaj stan nije nastao prljavim parma, nijedna žena nije plakala, nikoga nisam razvela ili (mu) nanela zlo. Sve sam kupila svojim parama. Ja sam birala da živim pošteno, u smislu zarađivanja. Ali sam ovako generalno đavolica - pričala je Jovana u „Premijeri - Vikend specijalu", pa dodala kako će njen naredni suprug morati da bude „lav" i „big king", ukoliko bude imao nameru da čitav svoj život provede sa njom.

Sa renoviranjem, stan ju je koštao 200.000 evra!

Takođe, voditeljka jutarnjeg programa na jednom od zidova drži i uramljene inicijale - da se dobro zna da je čitav ovaj prostor samo njen.

- To je slika koju sam dobila odavno na poklon od jednog prijatelja. Ovo nisu dijamanti da se razumemo, to su cirkoni. Jako mi je draga i morala je da zauzme posebno mesto u mom stanu - objasnila je, pa se dotakla i finansija.

Nekretnina ju je, naime, prilično „udarila po džepu" i ona to uopšte ne krije.

- Stan sam kupila sama. Sve što ovde vidite nastalo je samo mojim radom. Ovaj stan sa sve renoviranjem košta 200.000 evra. Kada me sada pitaju „da li imaš para", ja kažem da nemam, 50 evra nemam u novčaniku. Sad krećem od nule! Ali sve sam zaradila sama, nikada me niko nije finansirao i to je nabitnije - smatra Jeremićeva, koja sada ima i poseban deo za pušače kod kuće, u koji se ulazi iz dnevnog boravka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike