Četiri godine od smrti misice Dijane Milojković: Reči njene porodice kidaju dušu! Lavovski se borila za život, a po ovome je mnogi pamte

22.07.2023

09:26

0

Nakon rutinske kontrole saznala da boluje od teške bolesti

Četiri godine od smrti misice Dijane Milojković: Reči njene porodice kidaju dušu! Lavovski se borila za život, a po ovome je mnogi pamte
Dijana Milojković - Copyright Instagram printscreen/dijanaslife

Misica Dijana Milojković preminula je na današnji dan pre četiri godine.

Dijana se dugo borila sa rakom grlića materice, za koji je saznala da ima na rutinskoj kontroli.

- Saznala sam sasvim slučajno na rutinskoj kontroli, na koju sam otišla zbog poremećaja u ciklusu. Bila sam sigurna da nije ništa strašno. Smatrala sam da je to posledica stresa ili česte promene klime. Apsolutno mi nije padalo na pamet da za to postoji neki ozbiljan razlog - ispričala je Dijana godinu dana nakon što je počela lečenje.

Njena borba je bila teška, a životnu bitku je izgubila 2019. godine. Porodica, očekivano, i dalje ne može da se pomiri sa tim da je više nema, a na njenom nalogu na Instagramu, koji je i dalje aktivan, objavili su čitulju.

- Anđele dragi, zauvek si u našim mislima, sećanjima, molitvama i u našim tužnim srcima... Mila naša hrabrice, najlepšice, neka te u tišini večnog mira prati naša ljubav, snažnija od zaborava. Tvoji najmiliji - pisalo je u čitulji.

Instagram printscreen/dijanaslife
Čitulja Dijani Milojković

Osim po tome što je bila inspiracija ženama i što nije skrivala lavovsku borbu, Dijana je ostala upamćena i po svojoj vezi da bivšim zadrugarom Stefanom Karićem.

On je govorio da je ona njegova najveća ljubav, a bio je uz nju i tokom lečenja.

Dijana je sahranjena na groblju u Ćupriji, a sahrani je prisustvovao veliki broj ljudi i retko ko je mogao da zadrži suze.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike