Tri godine od smrti misice Dijane Milojković: Sa 27 godina je saznala da boluje od opake bolesti, a borila se kao lavica

22.07.2022

09:35

0

Kada su joj saopštili kakav zdravstveni problem ima, ona nije verovala da je to nešto opasno

Tri godine od smrti misice Dijane Milojković: Sa 27 godina je saznala da boluje od opake bolesti, a borila se kao lavica
Dijana - Copyright Instagram printscreen/dijanaslife

Na današnji dan, pre tri godine, misica Dijana Milojković izgubila je životnu bitku u 33. godini posle duge borbe sa opakom bolešću.

Dijana je 2015. godine saznala da boluje od invanzvnog karcinoma grlića materice, a od tog trenutka se borila kao lavica i motivisala druge žene da nikada ne odustaju od borbe za zdravlje.

Svakodnevno je pisala o tome kroz šta prolazi i trudila se da ohrabri i motiviše sve one koji se suočavaju sa sličnim zdravstvenim problemima.

 

 

- Saznala sam sasvim slučajno na rutinskoj kontroli, na koju sam otišla zbog poremećaja u ciklusu. Bila sam sigurna da nije ništa strašno. Smatrala sam da je to posledica stresa ili česte promene klime. Apsolutno mi nije padalo na pamet da za to postoji neki ozbiljan razlog - ispričala je Dijana godinu dana nakon što je počela lečenje.

Osim što je široke narodne mase osvojima harizmom i lepotom, javnosti je bila poznata i po velikoj ljubavi koju je imala sa biznismenom i rijaliti igračem, Stefanom Karićem.

 

 

 

Podsetimo, sahranjena je u na groblju u Ćupriji, a ispraćaju na večni počinak je prisustvovao ogroman broj ljudi, koji su došli da se oproste od misice koja je prerano napustila ovaj svet. Na sanduku je stajala izrezbarena ruža, koja je označavala prerano ugašeni život. 

Ovaj cvet se dovodi u vezu i sa nevinom žrtvom Isusa Hrista, takođe, ona ukazuje na večnu ljubav i neumrlo sećanje na one koji odlaze iz ovog života.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike