Hit zaplet: Emili Ratajkovski ostavila komičara pre nego što je on objavio njihove s*ksi fotografije?! (FOTO/VIDEO)

17.03.2023

07:45

0

Nikada ih nije „repostovala", niti na bilo koji drugi način odreagovala na njih

Hit zaplet: Emili Ratajkovski ostavila komičara pre nego što je on objavio njihove s*ksi fotografije?! (FOTO/VIDEO)
Emili Ratajkovski i Erik Andre - Copyright Profimedia

Kada je komičar Erik Andre putem svog Instagrama objavio golišave fotografije s Emili Ratajkovski na Dan zanljubljenih, mnogi su pomislili da par ovime želi da kaže - da, zajedno smo. Međutim, lepotica s ovime, prenose strani mediji, ništa nije imala. Takođe rastali su se, navodno, nekoliko dana pre nego što je njihov privatni sadržaj „srušio" pomenutu društvenu mrežu na jedan od najromantičnijih dana u godini.

Ona nikada nije i „repostovala" ovo, niti na bilo koji drugi način odreagovala, ističe se, dok je on u intervjuu za „Rolling Stone" koji je objavljen pre neki dan otkrio kako su fotografije nastale, kao i njihov dogovor da ih zajedno podele sa svima.

 

 

- Pio sam vino, a ona se toliko smejala, rekla je: „Moram da slikam ovo..." Onda smo se oboje smejali, pa je kazala: „Ovo je sjajno". Non-stop je to ponavljala. Složili smo se da je u pitanju stvarno prelepa fotografija i da moramo svima da je pokažemo - kazao je tada Erik.

Podsetimo, dvojac je izvesno vreme ostavio publiku da mašta jesu li oni ljubavni par ili ne. Nekoliko puta su bili viđeni zajedno, a poslednji - na košarkaškoj utakmici koja se dovila 13. februara. Dan kasnije, već su svi bili sigurni da su oni novi „it" par, međutim, Emili nikako ne planira da se skrasi.

- Šta raditi na kraju neke „situacije"? - pitala se bila na TikToku, a time je dosta fanova zaintrigirala, jer nisu bili sigurni na šta tačno misli.

- Počni novu - glasio je zaključak, koji je iskoristila iz ostvarenja „Soko od kikiriki putera".

 

 

Prethodno, inače, kratko je bila i s Pitom Dejvidsonom, kom je komedija takođe posao i, takođe, tek iz zabave.

Emili Ratajkovski i Pit Dejvidson, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike