Lidija Vukićević proslavila 61. rođendan: Zavirite na luksuznu proslavu u belom na jahti (FOTO/VIDEO)

21.07.2023

12:25

1

Kadrovi slavlja na primorju su kao sa snimanja filma

Lidija Vukićević proslavila 61. rođendan: Zavirite na luksuznu proslavu u belom na jahti (FOTO/VIDEO)
Lidija Vukićević - Copyright Printscreen Instagram/vukiceviclidija

Glumica Lidija Vukićević leto provodi na crnogorskom primorju, koje maksimalno koristi kako bi uživala i napunila baterije pred povratak u srpsku prestonicu. Sada je tamo obeležila i svoj 61. rođendan u krugu bliskih prijatelja.

Kao i uvek, glumica se pažljivo pobrinula o svakom detalju, a kako je i sama priznala, ovo joj je jedna od najlepših proslava u životu.

 

Za ovu priliku odabrala je pletenu belu haljinu i zablistala na sebi svojstven način. Najupečatljivije trenutke sa Lidijine rođendanske proslave, detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Lidija je isekla i specijalnu tortu iznenađenja, ukrašenu morskim motivima. Ono što je svima privuklo pažnju jeste glumičina fotografija na torti.

- Jedan od mojih najlepših rođendana. Hvala divnim prijateljima koji su se potrudili da mi ulepšaju današnji dan - napisala je Lidija.

Vukićevićeva je potom podelil i video na kom su iz vazduha zabeleženi čarobni trenuci sa proslave na jahti, ispod kog su pljuštale čestitke u komentarima, a među prvima sa javne scene čestitali su joj Danica Maksimović, Željko Samardžić i Olja Lević.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike