Ćerka Lune i Marka danas puni dve godine: Mama je bila zadužena za sve oko slavlja, a evo kakvim će je poklonom iznenaditi! (FOTO)

15.06.2023

08:30

0

Želja koju je poznati par prošle godine poželeo im se ispunila - Mia će uskoro postati starija sestra

Ćerka Lune i Marka danas puni dve godine: Mama je bila zadužena za sve oko slavlja, a evo kakvim će je poklonom iznenaditi! (FOTO)
Luna Đogani i Marko Miljković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Luna Đogani i Marko Miljković danas i te kako imaju povoda za slavlje - njihova mezimica Mia je napunila dve godine, pa su za nju i njene drugare tim povodom organizovali slatku proslavu u jednoj igraonici. Pošto će na rođendanu biti mnogo dece, poznati par će se veseliti van domašaja medija. Ipak, kada smo kontaktirali srećnog tatu, on je za 24sedam otkrio detalje žurke kojima se i oni sami neizmerno raduju. 

Marko Miljković, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Devedeset devet odsto organizacije oko rođendana sam prepustio Luni, ona to voli. Torta je sa nekim životinjama, pošto ih Mia obožava. Biće prelepa, jer je rade naši prijatelji iz Šapca - počeo je on za naš portal, pa dodao kako devojčicu i inače obasipaju poklonima, ne samo na njen divan dan. 

Igračke, haljinice - sve je tu!

- Mi je obasipamo poklonima svakodnevno, a za rođendan smo kupili haljinice za leto i igračka tortu koju je ona htela... - nabrajao je Marko, pa i najavio brdo materijala sa žurke za koji dan, kako na njihovim Instagram profilima, tako i na javnosti dobro poznatom Jutjub kanalu koji vodi s Lunom. 

Luna Đogani, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Trudna mama, međutim, počela je sa time čim s kazaljke noćas otkucale dvanaest sati. 

- Petanesti jun 2021, moj najlepši dan u životu! Dan kada je stigao moj anđeo, moje oko lepo i osmeh najlepši... Tačno sam znala da ćeš biti takva, svoja, tvrdoglava, luckasta i posebna! Šta mogu da ti poželim, miki moj, ono što je najvažnije, da mi budes zdrava. Što više zdravlja, osmeha, sreće, veselja i neka te Bog čuva! Dve godine, moram reći, bile su izazovne, ali posebne. Svaki dan rasteš i svaki dan si drugačija... A ova godina će biti još posebnija za tebe, jer ceš postati starija sestra! Voli te tvoja mama i želim ti najsrećniji rođendan - poručila je ona uz emotivni video, ispunjen raznim momentima sa devojčicom od njenog samog rođenja. 

Luna Đogani, Instagram screensot / luna_djogani
 

Uz poruku, ispisala je i nekoliko reči pesme „Ako te pitaju", koju inače izvodi Petar Grašo

Podsetimo, Luna Đogani rodila je ćerku Miju 15. juna 2021. godine. Porodila se carskim rezom u „Narodnom frontu" u Beogradu i sve je prošlo u najboljem redu. Tada novopečena mama je, kako je onda ispričao izvor za 24sedam, bila u dobrom raspoloženju i odmah je uzela u naručje svoju naslednicu. 

Ponosi otac ubrzo je otpočeo slavlje – prvo u porodičnom domu uz čuvenu „Ti si ćerko tatin sin”, a zatim je najmilije izveo i u jedan prestonički restoran. 

Protekle godine, par je uz Mijin rođendan slavio i njeno krštenje, obavljeno u istom manastiru u kom je krštena i njena poznata majka. Tada, takođe, Luna i Marko su priželjkivali drugo dete, a ta im se želja sada ispunila. Đoganijeva je u drugom stanju i nosi devojčicu, koja će pošto se rodi dobiti ime Lana - otkrila je njena starija sestra u jednom od snimaka s Jutjuba mame i tate. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike