Kako sad izgleda Arsa iz „Velikog brata"? Pokupio 100.000 evra iz rijalitija pa taksirao, dobio troje dece... Mnogo šta se promenilo! (FOTO)

12.05.2023

13:10

0

Naslednici je, inače, dao ime koje nosi posebno značenje

Kako sad izgleda Arsa iz „Velikog brata"? Pokupio 100.000 evra iz rijalitija pa taksirao, dobio troje dece... Mnogo šta se promenilo! (FOTO)
Vladimir Arsić Arsa - Copyright Youtube screenshot / Anja Vujosevic, „Veliki Brat 2009 - finale"

Pobednika „Velikog brata" iz 2009. godine, di-džeja Vladimira Arsića Arsu, mnogi i danas dobro pamte. Otkako je ušao u rijaliti kuću na Košutnjaku, pobrao je brojne simpatije publike, pa onda izašao s glavnom nagradom, odnosno 100.000 evra. Tada, međutim, povukao se iz javnosti.

Pre nekoliko godina postao je tata treći put. Prema pisanju medija, njegova supruga Sandra porodila se tada u Sloveniji, a ponosni roditelji sinu su dali ime Vuk.

„Samo nek nas je više!"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladimir Arsic (@arsaloco10)

 

- U vremena ova kada teme nisu baš najsjajnije, ovaj dan ostaje zapisan zlatnim slovima radosti. Imati vas je nešto za šta nijedna ogromna reč nije dovoljna. Moja porodica. Naša ljubav je dobila treću snagu beskonačnosti. Još jedan blagoslov. Hvala, kraljice moja. Na tome što jedino možeš biti ti. Beskrajno na tebe ponosan. Troje nam je rodila. Naš čopor je jači za još jednog Vuka. Hvala ti, Bože, na još jednom ordenu života. Dobro došao, sine. Ma, samo nek nas je više. Živeli, braćo! - poručio je on tada na Instagramu.

U ovoj, jednoj od najlepših životnih uloga, Arsa se ostvario 2017. godine. Tada, par je dobio naslednika Andreja, a nešto kasnije i mezimicu Arinu. Ovo neobično ime, inače, po legendi ima tri značenja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladimir Arsic (@arsaloco10)

 

Najpre, s grčkog jezika prevodi se kao „mir". Druga opcija se odnosi na poreklo iz hebrejskog jezika po muškom imenu Aron, koji je određen kao „planina svetlosti" ili „prosvetljeni", „učitelj"; treće značenje - smatra se da je izvedeno od imena Irina, što znači „dostojanstvena", „smirena".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladimir Arsic (@arsaloco10)

 

Arsa svakako radi kao di-džej, a posle pobede u „Bratu", vratio se u rodno Užice, gde je jedno vreme i taksirao.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike