Goca Tržan kuvala ručak i prodavala sladoled! Pevačica se prisetila prvog zarađenog novca

02.07.2023

22:00

0

Sećanja na ta vremena joj bude lepe uspomene

Goca Tržan kuvala ručak i prodavala sladoled! Pevačica se prisetila prvog zarađenog novca
Goca Tržan - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Goca Tržan danas broji tri uspešne decenije muzičke karijere, a prve novčanice joj nisu „pale“ od neke pesme, već je zaradila kuvajući ručak i prodajući sladoled. 

Osim što je dobro zarađivala, usput je i naučila dobro da kuva. 

- Htela sam da radim na pumpi, da perem prozore. Moj teča Marko je tada radio u „Jugopetrolu“. Rekla sam to roditeljima, ali me je tata pitao da li bih za 100 maraka kuvala za jednu porodicu mesec dana. Pristala sam i on mi je rekao da ću od sutra biti kuvarica u porodici Tržan. Spremala sam ručak u svojoj kući dok su mama i tata radili i stvarno sam za mesec dana dobila platu od 100 maraka. Imala sam kuvar Steve Karapandže. Nije svako jelo baš uspelo, ali su sve pojeli. Ne bih to uspela da me baka Cvijeta nije naučila da kuvam razna jela - prisetila se pevačica. 

Printscreen YouTube/Ami G Show
Goca Tržan

 

Lepe uspomene joj bude sećanja i kada je prodavala sladoled. 

– U srednjoj školi sam prodavala sladoled na Bulevaru. Zaradila sam brdo para. Ali danas mi je sve to predivna uspomena. Teško mi je što moja baka više nije živa. Najviše me je pogodila njena smrt. Ona je bila moja krvna grupa. Bila sam srećno dete jer sam imala onoliko koliko mi je bilo potrebno. Nikad previše, a ni premalo. Bila su to vremena kad smo svi imali manje-više isto. Po tome smo se i prepoznavali. Nosili smo svi iste patike, farmerke – rekla je Goca svojevremeno za medije.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike