Bio je zarobljen u Americi usled hitne operacije pluća: Lekari mu zabranili let avionom, a pevač sada otkrio kako se oseća

19.07.2023

14:27

0

Vratio se poslu

Bio je zarobljen u Americi usled hitne operacije pluća: Lekari mu zabranili let avionom, a pevač sada otkrio kako se oseća
Benjamin Kličić - Copyright Printscreen/YouTube, Zvezde Granda

Nekadašnji takmičar talent-šou programa "Zvezde Granda", Benjamin Kličić, krajem marta ove godine, hitno je hospitalizova u Americi usled zdravstvenih komplikacija.

Zdravstveno stanje se smirilo i veoma poboljšalo, a sada se vratio i nastupima.

Kako je tada objasnio operisan je pneumotoraks što je patološko stanje koje je karakteristično prisustvom vazduha u plućnoj maramici. On je tada zadržan na lečenju u Americi mesec dana jer mu je bilo strogo zabranjeno da leti avionom.

Printscreen/YouTube, Zvezde Granda
Benjamin Kličić

- Nekako se uvek vraćamo na moje zdravlje, ali Bogu hvala sada je sve pod kontrolom. Pluća mi rade puno snagom, ja sam pun volje, želje i elana za nastupima, pa tako da sam opet u punoj formi. Zahvaljujući mom menadžeru Hilmi Peljto bukiran sam ponekad svakim radnim danom. Nažalost zbog toga ispašta moj porodični život jer sam najmanje kod kuće, ali ima divnu suprugu koja sve to razume i daje mi punu podršku. Svaki slobodan trenutak iskoristim da budem u Sloveniji sa njom i našim jednogodišnjim sinom - rekao je Kličić, na kojem se vidi da je smršao.

- Sve to je jedan deo moje zdravstvene prevencije, a verujte mi da se osećam mnogo, mnogo bolje. Nisam ja mnogo kilograma izgubio, ali sam visok pa se to primeti. Inače, nisam na dijeti, ali pazim šta jedem. Ipak živimo u vremenu kada brza hrana postane deo naše svakodnevnice, a ja to izbegavam - rekao je pevač, prenosi Expres.

Benjamin je tokom takmičenja privukao veliku pažnju zbog neodoljive sličnosti sa pevačem Nedeljkom Bajićem Bajom.

Printscreen Youtube/pink.rs
Nedeljko Bajić Baja

- Nikada i ništa nisam imao protiv toga kada bi me neko tako nazvao. Nedjeljko Bajić Baja je bio i ostao moj muzički idol ili čovek u čijem sam pravcu gledao po pitanju moje karijere. Ja sam danas Benjamin Kličić, koji uskoro objavljuje vlastiti kompletni CD, a da me neko poredi sa Bajom meni će uvek biti velika čast. To je čovek bez ijedne mrlje u karijeri, a moj cilj je isto takav.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike