Milena Kačavenda slagala javnost?! Pričala da joj je poginuo verenik, a sad tvrdi da je već dugo sama! Uhvaćena u laži

18.07.2023

20:30

2

Pre samo nekoliko nedelja pričala je o tragediji, a sada ima drugu priču

Milena Kačavenda slagala javnost?! Pričala da joj je poginuo verenik, a sad tvrdi da je već dugo sama! Uhvaćena u laži
Milena Kačavenda - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Milena Kačavenda je, kako se čini, obmanula javnost da je imala verenika koji je poginuo.

Naime, kuma zadrugarke Ane Ćurčić izjavila je sada da je već duži period sama, što se kosi sa onim što je pričala krajem maja.

- Nije lako biti sa jakom ženom, ako ti ja kažem da sam ja dve i po godine sama, a tek sam pre desetak dana dobila piće od muškarca - rekla je Milena.

Printscreen/YouTube/Novo jutro
Milena Kačavenda

To je izazvalo brojne komentare ljudi koji su se zapitali da li je "kuma" zaboravila da je imala verenika.

Podsetimo, Milena je pričala da je trebalo da se uda na Đurđevdan, ali da je svadba pomerena zbog dana žalosti. Navodno, on je samo pet dana kasnije poginuo.

- Šta da kažem, sa oduševljenjem sam čekala Đurđevdan, kupila sam venčanicu, ma sve je bilo sređeno i onda je sve u jednom trenu otkazano. Zbog Dana žalosti, sva veselja su bila otkazana, pa i moja svadba. Čekali smo novi termin, jer je sve bilo prebukirano i zauzeto. Samo pet dana kasnije, 11. maja, moj verenik je nastradao u saobraćajnoj nesreći u Beču. Katastrofa šta mi se desilo. Eto to je moja sudbina - rekla je Kačavenda za Informer i otkrila zašto je sve vreme ćutala o tome:

ATAImages/ Antonio Ahel
Milena Kačavenda

- U prvi mah sam bila u stanju šoka. Onda se sve ovo dešavalo oko Ane u riajlitiju i svi su bili nekako preusmereni na nju i za moju svadbu me niko nije ni pitao. Svi su zaboravili da sam ja trebala da se udam. Eto tako je to ostalo u senci. Kakva godina iza mene. Od Aninog ulaska u "Zadrugu 6" je ludilo pa sve usput šta mi se desilo i šta se dešava. Znam koliko je Ana bila srećna kada je čula da se udajem, sada je mogla i ona kuma da mi bude, ali eto, kada bude čula šta se desilo biće jako tužna.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike