Reakcije kraljice Kamile sa tribina na Vimbldonu su hit: Društvo joj pravila rođena sesta - neodoljivo liče (FOTO)

15.07.2023

23:55

0

Anabel je samo godinu dana mlađa od kraljice

Reakcije kraljice Kamile sa tribina na Vimbldonu su hit: Društvo joj pravila rođena sesta - neodoljivo liče (FOTO)
Kraljica Kamila - Copyright Profimedia

Kraljica Kamila uslikana je na tribinama središnjeg terena Vimbldona, gde je pratila teniski meč. To je ujedno bilo i njeno prvo pojavljivanje u svečanoj loži nakon što je krunisana.

Kamila je meč pratila u društvu svoje godinu dana mlađe sestre Anabel Eliot, a pri dolasku je izgledala prilično uzbuđeno i dobre volje, ali onda se počela malo i dosađivati, što su fotoreporteri i zabeležili. Svi su primetili koliko sestre liče jedna na drugu, a sve je zaintrigirala Anabel, koju ne viđamo često u javnosti. U galeriji u nastavku teksta pogledajte kako su se Kamila i Anabel provodile na tribinama.

Anabel je inače poznata dizajnerka enterijera, a uz to se bavi i antikvitetima. Iza sebe ima brak sa Simonom Elitom, od kog se razvela ove godine, a s kojim ima ćerke Kejt i Alisu, kao i sina Bena.

Kamila je inače veoma povezana s članovima svoje porodice, a oni su joj bili velika podrška, baš kao i na krunisanju. Tamo su bili njena ćerka Laura Hopes i sin Tom Parker Bouls, kao i unuci, kojima je sve vreme srdačno mahala i pozdravljala ih. Kamila je Toma i Lauru dobila s bivšim suprugom Andrejem Parkerom Boulsom.

Tom je najstarije Kamilino dete i zapravo ima neobičnu čast da mu Čarls bude i očuh i kum. Rođen je 18. decembra 1974. godine, a u Velikoj Britaniji prvenstveno je poznat kao uspešan pisac o hrani.

Profimedia
Kraljica Kamila sa sinom i ćerkom

- Bio sam bezobrazan, malo sam se zabavljao. Kad sam bio mlađi, stalno sam dobijao otkaze. Ali voleo sam da jedem i znao sam da spajam rečenice, pa sam pomislio da bih mogao pisati o hrani - prisetio se Tom u jednom od nedavnih intervjua, aludirajući i na ranu mladost, kada je bio prijavljen zbog konzumiranje narkotika.

Tom danas ima 48 godina, napisao je nekoliko kuvara, bio je kritičar restorana za "The Mail on Sunday", saradnik "Esquire UK-a" i često se pojavljuje kao sudija u kulinarskim emisijama i takmičenjima. U septembru 2005. godine oženio se s modnom urednicom Sarom Bajz, s kojom je dobio ćerku Lolu, rođenu u oktobru 2007., i sina Fredija, rođenog u februaru 2010. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike