Sofija Vergara pokazala kako je izgledala sa 14 godina: Ova klinka je u jednom trenutku postala najplaćenija glumica (FOTO)

25.07.2022

21:39

0

Obožava da sa pratiocima na svom nalogu na Instagramu deli fotografije iz prošlosti

Sofija Vergara pokazala kako je izgledala sa 14 godina: Ova klinka je u jednom trenutku postala najplaćenija glumica (FOTO)
Copyright Profimedia

Holivudska glumica kolumbijskog porekla Sofija Vergara je na plažama rodnog grada Barankije otkrivena kao tinejdžerka, te započela karijeru modela, a onda uplovila u glumačke vode.

Na društvenim mrežama obožava da deli sa svojim fanovima kako nove projekte na kojima radi, tako i fotografije iz prošlosti. Sada je došao red na neke koje su nastale kada je imala samo 14 godina.

Instagram printscreen/sofiavergara
Sofija Vergara

Ono što su mnogi primetili jeste da se nije mnogo promenila, te hvalili njen izgled. 

Sofija je, inače, na jednoj kolumbijskoj televiziji radila kao voditeljka da bi se, nakon ubistva brata, sa porodicom preselila u Majami.

Postala je popularna po ulozi Glorije Pričet u seriji "Moderna porodica", a od 2013. do 2020. godine bila je najplaćenija glumica na američkoj televiziji.

Nedavno je proslavila 50. rođendan, te istakla da se starenja ne boji. Na vitkoj liniji mogu mnogi da joj pozavide, a milioni obožavatelja je često pitaju kako to da nikad ne stari. Kako je rekla, za dobar deo njenog izgleda zaslužna je, pored ishrane i treninga, i genetika.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike