O njegovim mišićima bruji ceo svet: Zgodni glumac se skinuo i pokazao kakvim bicepsima raspolaže! Biće vam još više vruće (FOTO)

12.07.2023

17:26

0

Oduvek je bio mišićav i zgodan, a kako je stariji, mnogima je još bolji

O njegovim mišićima bruji ceo svet: Zgodni glumac se skinuo i pokazao kakvim bicepsima raspolaže! Biće vam još više vruće (FOTO)
Zek Efron - Copyright Profimedia

Zek Efron je poznat po svom mišićavom telu, a njegove najnovije paparaco fotografije pokazuju da i te kako ima čime da se diči.

Glumca su paparaci uslikali kada je bio na odmoru u Meksiku, gde je pokazao svoje neverovatno telo, dok je uživao u vrelom, sunčanom danu.

On je nedavno završio snimanje novog filma, koji još nema datum premijere, pa je rešio da sebi da oduška nekoliko dana, a za ulogu u ovom filmu je morao dosta da trenira, tako da mu se ocrtava svaki mišić.

Nakon filma "Čuvari plaže" koji je snimio 2017. godine, odlučio je da vodi opušteniji život i manje se posveti vežbanju, zbog kojeg je imao isklesano, mišićavo telo.

Profimedia
Zek Efron

- Shvatio sam kad sam završio snimanje tog filma da više nikad ne želim biti u tako dobroj formi. Stvarno. To je bilo tako teško - rekao je tada, no čini se da se ipak predomislio.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike