„Šta znam, nikad mi se on nije sviđao!" Ešli Tisdejl bez pardona „ohladila" jednog od najvećih zavodnika svoje generacije! (FOTO)

03.11.2022

06:45

0

Smatra ga veoma dobrim drugom, ali više od toga - ne dolazi u obzir

„Šta znam, nikad mi se on nije sviđao!" Ešli Tisdejl bez pardona „ohladila" jednog od najvećih zavodnika svoje generacije! (FOTO)
Ešli Tisdejl - Copyright Profimedia

Glumica Ešli Tisdejl objašnjava kako joj nikada nije bilo jasno zašto devojke „otkidaju" na njenog kolegu Zeka Efrona. Ona tvrdi da ga „takvim očima", naime, baš nikad nije posmatrala i iako su dobri prijatelji, ne smatra ga neviđeno zgodnim.

- Jedini put kad sam i pomislila da je zgodan, dobro građen, bilo je kada sam ga videla na naslovnici „Rolingstona" - priseća se Ešli, koju je domaća publika baš kao i njenog „brata" upoznala u „Srednjoškolskom mjuziklu".

Kao gošća „Not skinny but not fat" podkasta, objasnila je kako među njima čak ni najmanjih varnica nije bilo, iako se svojevremeno naveliko spekulisalo o tome „ko je tu s kim i kako".

Ešli Tisdejl i Zek Efron, Profimedia
 

- Mora da je zato što smo od samog starta bili prijatelji i pre projekta na kom smo sarađivali. Malo sam i starija, pa ga možda nisam u potpunosti ni shvata ozbiljno tada - pričala je na iznenađenje mnogih, koje i dan-danas ne mogu da trepnu kada se Zek negde pojavi.

- Bio mi je kao brat, predobro smo se znali i to je to - zaključila je.

„Od njega nema goreg!"

Šta više, jednom prilikom je 2020. godine otkrila javnosti da joj je on najgori poljubac s ekrana ikad.

- Ma, to mi je bilo najgore, da poljubim Zeka Efrona. Da vam kažem, to je bilo za potrebe serijala „The Suite Life of Zack and Cody". Mnogo smo mi bliski da bi se to desilo lako i delovalo uverljivo - kazala je u okviru „Thirst trap-a".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike