Puno košta! Dara Bubamara potrošila silne pare na Mikonosu, samo noć u hotelu je koštala 1.000 evra! (FOTO)

21.07.2022

17:33

0

Autor: Marija Mitić

Debelo je platila luksuzni odmor i uživanje

Puno košta! Dara Bubamara potrošila silne pare na Mikonosu, samo noć u hotelu je koštala 1.000 evra! (FOTO)
dara b - Copyright Instagram printscreen/darabubamara_official

Dara Bubamara se nedavno vratila sa luksuznog ostrva Mikonos u Grčkoj, gde je nekoliko dana provela uživajući na letovanju. U par navrata pevačica je na društvenim mrežama pokazala gde je odsela, a reč je o jednom ekskluzivnom hotelu, za koji bi i ona sama sigurno rekla svoju čuvenu rečenicu - "puno košta".

Naime, noć u ovom paprenom hotelu u julu iznosi nešto manje od 1.000 evra o osobi, dok početkom avgusta deset noćenja košta oko 700.000 dinara, navodi Nova.

 

 

Da je na Mikonosu sve skupo, te da ga posećuje uglavnom elita, opšte je poznato, zbog čega se pretpostavlja da je Dara za ovo putovanje iskeširala brdo novca, bar ako je sudeći po fotografijama i snimcima koje je odatle objavljivala.

 

 

Pevačica je, naime, posećivala skupe destinacije, restorane i kafiće, gde samo šoljica kafe košta oko 15 evra. Za čašu alkoholnog pića na ovom ostrvu je potrebno izdvojiti do oko 50 evra, dok su večere duplo skuplje. Naime, cena specijaliteta od morskih plodova košta i po nekoliko stotina evra.

 

 

Osim toga, jasno je da je Dara za troškove samog boravka iskeširala najviše novca, dok ju je i avionska karta koštala oko 500 evra.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike