Daru Bubamaru nervira što se polemiše o njenoj zaradi: Sve sam to stekla sama, mogu i da pokazujem!

14.05.2023

17:09

0

Osvrnula se i na odnos sa sinom, pa pomenula mlađu koleginicu

Daru Bubamaru nervira što se polemiše o njenoj zaradi: Sve sam to stekla sama, mogu i da pokazujem!
Dara Bubamara - Copyright ATAImages/ M.M.

Dara Bubamara je nastavila nastupe posle pauze koju je imala, a kako se često polemiše o njenoj zaradi, pevačica je priznala da joj se to uopšte ne dopada.

Ona se prvo osvrnula na to kada je zaradila svoj prvi honorar, pa priznala da joj je drago što je sve stekla sama.

- Prvu zaradu sam zaradila kada sam imala 14 godina. Došla sam kući odmah i dala je mami i tati. Kasnije sam trošila kako bih kupila novu garderobu i minđuše. Iako su mama i tata imali stan, ja sam razmišljala da kupim, i auto njima i bratu da uzmem. Zato je meni Bog dao da posle toga samo nižem dosta stanova - kaže Dara i dodaje da ne voli kada ljudi polemišu koliko je novca dala za neko putovanje ili komad odeće:

ATAImages/ M.M.
Dara Bubamara

- Ne volim kada se piše koliko sam potrošila na nešto. Koliko puta odem na more i ne slikam se niti snimim. Preteruju, ali i da je istina, ja sam to sama zaradila, sama stvorila. Mogu ponosno da se slikam sa svim što imam.

Kako je istakla, tragedije koje su pogodile Srbiju 3. i 5. maja su je izuzetno potresle, te otkriva da sa svojim sinom otvoreno i uvek priča o svemu.

- Sa svojim sinom pričam odmalena. Mi toliko pričamo otvoreno, o svemu, čak i o onome što nije za njegov uzrast. Mnogo je pametan, plemenit, dobro dete i presrećna sam zbog toga - kaže Dara, pa otkriva kakva će biti svekrva:

- Biću divna svekrva. Neću gledati razliku u godinama, nacionalnost, nego ko se njemu dopadne, majka će voleti. Znam da će Kosta napraviti dobar izbor.

ATAImages/ M.M.
Dara Bubamara

Pevačica je dodala i da je na dijeti već nekoliko dana, te da jede samo povrće.

- Ne znam odakle mi ovoliko energije i snage, već deset dana ništa ne jedem, samo povrće. Neverovatno koliko energije imam, ne znam da li se rodila neka pevačica na estradi da ima energije koliko ja. Ponekad se borim sama sa svojom energijom - kaže Bubamara.

Na kraju je pomenula i mladu zvezdu Breskvicu, koja se na jednom svom nastupu pojavila u majici sa Darinim likom.

- Ja nju jako podržavam, mnogo dobro peva i baš je slatka. Meni je to bilo baš strava i pokazala je da nema nikakvih kompleksa. Podseća me na mene sa početka moje karijere - zaključila je pevačica.

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike