Ceca Ražnatović uslikana na aerodromu sva u belom! Pevačica išla "preko grane", ali ne zbog posla (FOTO/VIDEO)

08.07.2023

20:40

1

Pevačica je bila u društvu prijatelja

Ceca Ražnatović uslikana na aerodromu sva u belom! Pevačica išla "preko grane", ali ne zbog posla (FOTO/VIDEO)
Ceca Ražnatović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačicu Cecu Ražnatović smo tokom prethodne večeri nekoliko minuta posle ponoći usnimili na beogradskom aerodromu u društvu prijatelja. Posle uspešno završenog finala „Zvezda Granda”, u kom je imala nekoliko takmičara, pevačica je priuštila sebi i malo odmora. 

Kako smo saznali, ona je provela dva dana sa prijateljima na putu u Nemačkoj da bi se odmorila i napunila baterije za nove projekte i nastupe koji je očekuju tokom leta.

U ležernom izdanju, u belim pantalonama i košulji iste boje, sa puštenom kosom Ceca se sa koferom u ruci i u pratnji prijatelja uputila do automobila kojim se odvezla u vilu na Dedinju. 

Nije nepoznanica da Ceca često putuje zbog poslovnih obaveza preko grane, ali ovo putovanje je bilo za njenu dušu i odmor sa prijateljima. 

Podsetimo, Ceca ima u planu i renoviranje vile na Kipru, gde je prethodnih godina često letovala, a njena kuma Viki Miljković nam je otkrila zbog čega se dugo čeka obnova ove nekretnine. 

ATAImages/Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

- Usporilo nas je dobijanje same građevinske dozovole na Kipru, koja ne zavisi od nas nego od njihovih državnih organa. U međurvremenu su se desile i neke globalne nepogode, ali kada se stvore uslovi mi nastavljamo sa radom - kazala je Viki. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike