Pevačica sedam godina trpela nasilje! Razvela se pa pobegla od muža: Plaćala sam mu reket da me ne tuče

08.07.2023

14:59

0

Ona je istakla da je jedan vremenski period ubeđivala da je ona kriva za sve probleme

Pevačica sedam godina trpela nasilje! Razvela se pa pobegla od muža: Plaćala sam mu reket da me ne tuče
Mima Bažalac - Copyright Printscreen Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Bivša učesnica šoua „Nikad nije kasno“, pevačica Mimu Bažalac doživela je psihičko i fizičko nasilje u prvom braku, a o tome je sve vreme ćutala, čak i nakon razvoda, imala je probleme sa prvim suprugom, a kako ističe u tom braku je ostala sedam godina dok deca nisu porasla. 

Zbog teškog detnjstva, rano se udala, jer je udaju smatrala izlazom iz siromaštva, a onda je tek krenuo pravi pakao. 

- Teško smo živeli, tata je imao infarkt, bio je nepokretan i vezan za krevet. Mama je mnogo radila i nije bila često tu, a brat i sestra su mlađi od mene, na njih nisam mogla da se oslonim jer su bili deca. Išla sam u školu i radila u isto vreme, spremala sam brata i sestu za školu i radila za njih - započela je svoju ispovest Mima i otkrila da je ubrzo nakon toga pobegla od kuće: 

Printscreen Youtube/Grand Magazin Tv Grand
Mima Bažalac

- Imala sam 16, nepunih 17 godina kad sam se prvi put udala i to je bila posledica detinjstva, bežanje od tadašnjeg života. Mislila sam biće bolje ako pobegnem od kuće,a bilo je gore jer doživela sam psihičko i fizičko nasilje. U braku sam bila 7 godina, rodila dve ćerke i skoro svih 7 godina preživljavala nasilje. Prijavljivala sam policiji, ali se ništa nije dešavalo, dođu, razgovaraju i odu. A ja, ja nisam mogla da odem od njega, bukvalno sam bila kao zatvorenik u svakom pogledu. Morala sam da pitam da li mogu kod majke na kafu i odgovor je uvek bio ne, tu pitanja više nije bilo - priča pevačica. 

Pevačica ističe da njen suprug nikad nije odavao utisak nasilnika, ali kada se udala je shvatila da je pogrešila. 

- Bio je divan i predivan. Mislila sam, ok, konačno da pobegnem od tadašnjeg života, da ćemo zajedno raditi - priča pevačica. 

Printscreen Youtube/Grand Magazin Tv Grand
Mima Bažalac

Na pitanje zbog čega je čak 7 godina trpela zlostavljanje, ona je istakla da je ćutala zbog dece. 

- Morala sam da živim tako zbog dece, makar dok ne porastu, dok ih ne izvedem na put. Danas su, hvala Bogu velike i imaju svoju porodicu. Sad živim iz inata i živim zbog sebe.

Mima se prisetila i trenutka kada je odlučila da ostavi supruga.

- Rešila sam ili će me ubiti i završava se agonija ili izlazim iz te priče zauvek. Krenula sam sa koferima, a on je išao za mnom i pitao da li sam svesna da će me ubiti. Stajala sam i čekala, a noge nisam osećala. Okrenula sam se i otišla, a mislila sam da će neko mač da mi zarije u leđa. Išao je za mnom, dalje govorio da će me ubiti i pitao me je i da li sam svesna da mi decu neće dati, odgovorila sam mu da mi ni ne trebaju, išla sam na tu kartu. Otišla sam kod roditelja i naredna dva dana sam presedala ispred obdaništa, samo da vidim decu - priseća se i nastavlja:

Printscreen Youtube/Grand Magazin Tv Grand
Mima Bažalac

- Treći dan sam se sredila kao nikad, našminkala se, otišla kod frizera i direktno kod njega. Rekla sam da idem kod sestre u Kragujevac i da ne znam kad ću da se vratim, jer ću jedan period biti tamo. Samo je zatvorio vrata, izveo njih dve i predao mi ih. Ja sam znala kako ću da izvučem decu.

Svakodnevno je živela u strahu, a nakon razvoda je bivšem morala da plaća reket kako je ne bi tukao.

Printscreen Youtube/Grand Magazin Tv Grand
Mima Bažalac

 

- Sebe sam u jednom momentu ubedila da sam kriva, jer je nemoguće da te neko maltretira svaki dan, a da si ti ok. Ubeđivala sam sebe da nisam normalna. Posle razvoda, godinu i po dana sam mu plaćala reket da me ne bi pretukao na ulici. Svaki put kad bih ga srela morala sam da mu dam novac - ispričala je Mima, prenosi Grand.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike