Srpski muzičar se već godinama bori sa opakom bolešću: Kada su mi saopštili osetio sam ogroman strah, tugu, i bol

26.03.2022

17:57

0

Autor: Marija Mitić

Loše vesti zatekle su mladića tik pred njegov 18. rođendan

Srpski muzičar se već godinama bori sa opakom bolešću: Kada su mi saopštili osetio sam ogroman strah, tugu, i bol
Di-džej Džoker - Copyright Printscreen Instagram/djjoker.official

Srpski di-džej, Đorđe Stojanović (21) od svoje 18. godine vodi najtežu bitku, onu za život. Džokeru, kako ga mnogi zovu, je neposredno pre punoletstva dijagnostikovan je kancer limfnih čvorova, sa kojim se i danas bori.

Đorđe je čak bio u četvrtom stepenu bolesti, a trenutno je na drugoj liniji terapija. Ovaj težak period uspeva da prebrodi zahvaljujući porodici i prijateljima.

 

 

- Za bolest sam saznao pred moje punoletstvo 2018. godine, koje ne samo meni, već i svima nama znači zrelost, veliku radost, slavlje i okupljanje dragih ljudi. Tog momenta, meni je izazvalo ogroman strah, tugu, i bol - priča za Telegraf Đorđe i ističe da je sve troškove lečenja snosio sam sa porodicom, ali i uz pomoć dobrih ljudi.

- Ovim putem bih se zahvalio ljudima koji su znali za situaciju i sami pomogli, kao i ljudima koji bi dobrovoljno pomogli koliko god mogu da bih nastavio svoje lečenje - kaže Đorđe.

 

 

Inače, Džokerova majka svoj život podredila je njemu, kako za lečenje, tako i za muzičku karijeru, dok je mladi Stojanović odlučio da skupi snage i normalno nastavi dalje sa životom.

Pored porodice i prijatelja, uz Džokera su i naši brojni reperi koji mu pomažu da prebrodi nedaće, poput Gazda Paje, Nućija, Vojaža, Milija i drugih.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike