Sahrana 22-godišnjeg Džokera: Muk ispred kapele, Đekson i Gazda Paja slomljeni

07.07.2023

12:06

0

Sa mladim di-džejem su sarađivali brojni reperi i treperi

Sahrana 22-godišnjeg Džokera: Muk ispred kapele, Đekson i Gazda Paja slomljeni
Vojaž se oprostio od Džokera - Copyright Instagram printscreen/Voyage.mp3

Beogradski di-džej Đorđe Stojanović, poznatiji kao Džoker, izgubio je životnu bitku u 22. godini, nakon više od četiri godine borbe s kancerom limfnih čvorova. Džoker će danas biti ispraćen na večni počinak nešto posle podneva, a poslednji pozdrav su došli da mu upute brojni prijatelji, kao i članovi porodice. 

Na kapeli se nalazi i umrlica mladog muzičara koju su objavili njegovi najbliži mama Jelena, otac Zoran, brat Milutin, ostala rodbina, kolege i prijatelji. Ispred kapele nalazi se i veliki venac od neutešnih bliskih ljudi na kojima piše: „Poslednji pozdrav Đoletu”.

Instagram printscreen/mackdames1035
Džoker

Među prvima na sahranu su stigli Nemanja Đerić Đekson, Gazda Paja, a prema pisanjima Kurira, di-džej će biti ispraćen uz trubače.

Podsetimo, Đorđe Stojanović je za svoju opaku bolest saznao neposredno pre nego što je napunio 18 godina, iako se nadao najboljem i izlečenju, nije mu pružena ta šansa, te je dva puta bio u četvrtom stepenu bolesti. O svom zdravlju redovno obaveštavao pratioce na društvenim mrežama, koji su mu davali podršku, a kada je bolest uznapredovala, i stanje se pogoršalo, on se potpuno povukao.  

Printscreen Instagram/djjoker.official
Džoker

- Borba traje već četvrtu godinu i već drugi put mi je rak u četvrtom stadijumu. To je rak krvi koji se razvija u limfnim žlezdama. Sreća u nesreći, spada u najizlečivije kancere. Ja želim da izdržim, jer želim da dovedem kancer u stanje mirovanja. Želim transplataciju, koliko god je rizična, toliko je i moje novo rođenje - napisao je tada Đorđe.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike