Novi detalji o Madoninom zdravlju: Medicinsko osoblje joj dalo injekciju koja se koristi protiv predoziranja!

08.07.2023

08:29

0

Jedino su na ovaj način mogli da joj pomognu

Novi detalji o Madoninom zdravlju: Medicinsko osoblje joj dalo injekciju koja se koristi protiv predoziranja!
Madona - Copyright Profimedia

Pop ikona Madona je pre nekoliko dana nađena bez svesti u svojoj kući u Njujorku, a kako nije davala znake života, medicinsko osoblje joj je dalo injekciju "narkana", piše „RadarOnline”. O detaljima zdravstvenog stanja pevačice izveštavali su kako inostrani tako i domaći mediji. 

Ovaj lek se najčešće koristi za brzo poništavanje predoziranja narkoticima u hitnoj situaciji. Međutim, kako pomenuti medij navodi, nema dokaza koji ukazuju na to da se pop zvezda predozirala. "Narkan" je u ovom slučaju korišćen za borbu protiv septičkog šoka, a ne zato što je pevačica koristila narkotike.

Profimedia
Madona

Portal „PageSix” takođe je pokušao da stupi u kontakt sa pevačicinim PR timom, ali oni nisu bili dostupni za komentare. 

Podsetimo, Madona je nedavno je hitno hospitalizovana, kada je u stanu pronađena bez svesti, nakon čega je završila na intenzivnoj nezi. Pevačica je intubirana tokom noći, a njena najstarija ćerka Lurdes (26) sve vreme je bila u bolnici uz majku.

Koliko su njeni saradnici bili zabrinuti za nju govori i činjenica da je bio održan i hitan sastanak.

- Činjenica je da niko u tom trenutku nije znao kako će se sve završiti. Madona je bila veoma bolesna i u takvim situacijama uvek postoji strah od najgoreg. Činjenica da je neko na intenzivnoj nezi je zastrašujuća. Njeni ljudi iz tima morali su da budu fer prema fanovima, a kako se turneja sve više približavala, doneli su odluku da je odlože, tako da su planovi pokrenuti - naveo je izvor tada za „Dejli mejl”.

Prema poslednjim informacijama, Madona je ambulantnim kolima prebačena u svoj dom na kućno lečenje, a o noj se brinu prijatelji i porodica. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike