Snaja Teodore Džehverović pokazala kutak za bebu: Pletena kolevka i poseban natpis (FOTO/VIDEO)

06.07.2023

09:06

0

Njihovu naslednicu čeka sve spremno kod kuće

Snaja Teodore Džehverović pokazala kutak za bebu: Pletena kolevka i poseban natpis (FOTO/VIDEO)
Adriana Kadar i Sava Džehverović - Copyright Instagram screenshot / adrianakadar

Adriana Kadar i Sava Džehverović postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Dorotea. Pre odlaska u porodilište njih dvoje su uredili sobu za bebu, tako da sve bude spremno kad mala naslednica dođe.

Kako je izgledao proces sređivanja Adriana je pokazala na TikToku. Dečjiu sobu su okrečili u belo, a prostor popunili ormanom sa fiokama koji je rađen je po meri, a na zidu iznad njega zalepljena su srca i natpis Dorotea.

 

Kolevku su zajedno montirali, a potom su u nju stavili pletenu ležaljku za bebu. 

Podsetimo, ponosni roditelji su se oglasili odmah posle porođaja i otkrili da je sve prošlo u najboljem redu, kao i da je osećaj kada su ugledali svoju naslednicu neopisiv.

- Sam porođaj je bio kratak i ne toliko bolan kada uporedim sa kontrakcijama. Osećaj kada su mi je stavili na grudi je bio nešto neverovatano, što ću pamtiti do kraja života - napisala je Adriana.

 

Sava je takođe podelio svoje utiske i veoma je ponosan na svoje devojke.

- Nemam snage ni mnogo da pišem. Danas sam doživeo najveću sreću u životu. Doživljaj je neopisiv, a emocije samo jednom u životu. Toliko sam želeo da prisustvujem porođaju i da zajedno dočekamo na svet našu Doroteu. Želja nam se ispunila u poslednjem trenutku jer je Bog tako hteo. Svakom tati bih to preporučio. Moja žena je danas bila heroj i ponosim se njom. Bićeš najbolja mama na svetu - napisao je Sava Džehverović na Instagramu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike