Majka Teodore Džehverović renovira kuću u Kačarevu, ali pevačica tamo ne želi da se vrati: Vezuju je ružne uspomene i bojkotuje

02.07.2023

18:35

0

Goca ipak smatra da će zbog nje i cele porodice dolaziti češće

Majka Teodore Džehverović renovira kuću u Kačarevu, ali pevačica tamo ne želi da se vrati: Vezuju je ružne uspomene i bojkotuje
Teodora i Goca Džehverović - Copyright Instagram printscreen/fanpage.about.teodora

Pevačica Teodora Džehverović odrasla je Kačarevu gde se nalazi i porodična kuća, a potom se sa roditeljima preselila u Pančevo, jer se pevačicina majka, Gordana Džehverović godinama sudila sa sestrama upravo oko pomenute kuće.

Meštani Kačareva su upoznati sa ovom situacijom, ističući da pravo na tu nekretinu ima Goca i njena porodica i ta je ta kuća trenutno u fazi renoviranja. 

- Cela kuća se renovira - rekao je je jedan prijatelj porodice Džheverović koji radi na renoviranju kuće. 

Teodorina mama Gordana je objasnila šta se tačno desilo i kakvi su im sada planovi oko porodične kuće.

- Stvarno smo imali veoma ružnih trenutaka u toj kući gde ste bili, ali ta neka ljubav nas je održala, bili smo pošteni, vredni. Postigli smo ono što smo želeli - rekla je Goca, dodajući:

- Kada je došlo do sporazuma, da ta kuća ipak posle 22 godine spora pripadne meni, prvo smo hteli da je prodamo... Ali sin Sava je ipak rekao: „Ne, sredićemo tu kuću i vratićemo se jednog dana“. Tu su u toj kući ipak bili i ti neki Teodorini počeci - iskrena je Gordana.

Antonio Ahel/ATAImages
Gordana i Teodora Džehverović

 

Ipak, iako mama i brat planiraju da se vrate, Teodora nije oduševljena tom idejom.

- Teodoru nešto ne vezuju lepe emocije za Kačarevo. Stvarno je bilo ružnih trenutaka i zbog toga ona bojkotuje malo i ne voli baš često da dolazi u Kačarevo. Kaže ona meni baš pre neki dan: „Lepo sam ti rekla, prodaj tu kuću, nemoj da se vraćaš“ - priča Goca ističući: 

- Moraće da dolazi češće kada budem sredila kuću i kada se budem ja vratla u Kačarevo - kazala je ona u emisiji „Metar moga sela“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike