Snimak šokirao sve! Na suđenju Kevinu Spejsiju pušteno svedočenje muškarca: Poljubio me je dva puta u pabu, pa uhvatio za međunožje

04.07.2023

18:05

0

Snimak razgovora nepoznatog muškarca i policije ne ide u korist glumcu

Snimak šokirao sve! Na suđenju Kevinu Spejsiju pušteno svedočenje muškarca: Poljubio me je dva puta u pabu, pa uhvatio za međunožje
Kevin Spejsi - Copyright Profimedia

Glumcu Kevinu Spejsiju je pre nekoliko dana počelo suđenje za 12 seksualnih prestupa za koja je optužen.

U londonskom sudu je danas, tokom trećeg dana suđenja, pušten snimak razgovora neimenovanog muškarca sa policijom, u kom je ispričao da ga je glumac, navodno, dva puta poljubio u jednom pabu, te ga uhvatio za međunožje i govorio mu da "bude kul".

Profimedia
Kevin Spejsi

Na snimku muškarac objašnjava da je radio u kafiću kada je Spejsi ušao, seo pored njega na sofu i predstavio se. On je rekao glumcu da se sastaje sa prijateljima u drugom pabu nakon što završi sa poslom, na šta mu je on navodno odgovorio:"Kul, možda te vidim tamo".

Kada je stigao u pab, muškarac je čuo Spejsija kako ga doziva, međutim, do kontakta je došlo tek kada je otišao do ormarića gde mu je stajao kaput. Tamo ga je Spejsi, navodno, zagrlio.

- U tom trenutku me je dva puta poljubio u vrat i uhvatio me za međunožje. Dvaput mi je rekao "Budi kul, budi kul" - tvrdi muškarac, koji dodaje da je glumca odgurnuo i rekao mu da "ne igra za taj tim". 

Profimedia
Kevin Spejsi

Nakon toga je Spejsi navodno izašao iz prostorije uspaničeno.

Podsetimo, glumcu se sudi za seksualne prestupe koje je navodno počinio protiv četiri muškaraca, tada starosti između 20 i 30 godina, a koji su se dogodilu u periodu od 2001. do 2013. godine.

Spejsi je negirao optužbe, a njegov advokat je, na početku suđenja, rekao da će porota čuti neke "proklete laži".

Suđenje bi trebalo da traje oko četiri nedelje. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike