Ana Bekuta objavila nikad viđenu fotografiju pokojnog Milutina Mrkonjića: Nije mogla da sakrije emocije zbog posebnog povoda (FOTO)

04.07.2023

09:40

0

Mrka je do kraja života obožavao košarku

Ana Bekuta objavila nikad viđenu fotografiju pokojnog Milutina Mrkonjića: Nije mogla da sakrije emocije zbog posebnog povoda (FOTO)
Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ana Bekuta nedavno je objavila svoj prvi singl nakon smrti partnera Milutina Mrkonjića Mrke, a sada je na svom Instagramu podelila i njegovu nikad viđenu fotografiju iz mladosti.

Srpski političar i narodni poslanik Milutin Mrkonjić preminuo je u Beogradu u 79. godini, krajem 2021. godine, nakon što mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo.

Bekuta je sada povodom memorijalnog turnira u njegovu čast, podelila saopštenje uz fotografiju i nije krila koliko je sve ovo za nju emotivno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

- Znate kako mnogi kažu: "Bio sam sjajan košarkaš dok se nisam ozledio"? E, samo je Milutin Mrkonjić to govorio i govorio istinu. Život ga je vrlo rano odvojio od košarke, ali on je do kraja svog života obožavao košarku i sve naše mlade igrače gledao kao svoju decu. Ove fotografije je čuvao kao najvrednije blago do kraja svog života. Zato mi je beskrajno drago da mogu da najavim i podržim turnir koji nosi njegovo ime. Prvi Memorijalni turnir “Milutin Mrkonjić” održaće se 08. i 09. jula na sportskim terenima Ade Ciganlije u organizaciji Fondacije “Svetozar Marković”. Sav prikupljeni prilog doniraće se u humanitarne svrhe, a svi zainteresovani mogu dobiti vise informacija na Instagram nalogu - napisala je Bekuta na pomenutoj mreži.

Mrka i Bekuta su se zabavljali više od devet godina, a romansu su simbolično započeli na Dan zaljubljenih 2012. godine. Ana nije ni slutila da će se ludo zaljubiti u zrelim godinama, a jednom prilikom je otkirla kako je shvatila da je Milutin taj na kog je godinama čekala.

Imala je 52 godine, a on 70 kada su se upoznali, a pevačica smatra da se možda ne bi prepoznali da su se ranije sreli, jer kako kaže, ljudi tek kasnije shvate šta je ljubav.

ATAImages/ A.A.
Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike