Kakvi su Anđela Jovanović i Mihail Dudaš privatno - komšije otkrivaju! Planiraju da kupe kuću na selu ili nekoj planini, a jedno je presudno

25.06.2023

13:05

0

Za novopečeni bračni par imaju samo reči hvale

Kakvi su Anđela Jovanović i Mihail Dudaš privatno - komšije otkrivaju! Planiraju da kupe kuću na selu ili nekoj planini, a jedno je presudno
Anđela Jovanović i Mihail Dudaš - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Glumica Anđela Jovanović i njen izabranik, sportista Mihail Dudaš, nedavno su stupili u brak, pa lepim fotografijama s privatne proslave na društvenim mrežama privukli ogromnu pažnju javnosti. Komšiluk ovog para, s druge strane, za njih ima samo reči hvale, a kako još otkrivaju - u planu im je da pazare kuću na selu ili nekoj planini, samo da je blizu, ne bi li tamo lako mogli da odlaze vikendima i vraćaju se posle u grad.

- Nasmejani su i veseli, ali prilično zatvoreni kada je komunikacije u pitanju. Dosta su upućeni jedno na drugo, pa ne vidim ni da se druže mnogo sa vršnjacima. Nisam ni znao da su se venčali, čestitaću im kada ih sretnem, baš mi je drago. Deluju kao da su se našli i da su istinski srećni jedno sa drugim, a ne kao mnoge javne ličnosti, srećni samo na društvenim mrežama - istakao je za jedne medije izvesni gospodin koji živi u istoj zgradi kao i oni, dok mlađa žena iz obližnjeg kafića dodaje:

- Planiraju da kupe kuću na selu ili vikendicu na nekoj planini, ali da bude u blizini kako bi mogli i vikendom da odlaze. Raspitivali su se, jer sam i ja nedavno kupila na Fruškoj gori. Oni vole prirodu i da mogu zbog poslovnih obaveza otišli bi da žive potpuno izolovani, ali Anđela mora da bude tu zbog proba i snimanja, a Mihail ima svojih obaveza. Još uvek je preseljenje teško zamisliti u njihovom slučaju.

U svim lokalima koji su blizu, pa i u prodavnici, ljudi ih mnogo vole.

„Anđela je od oca i majke nasledila najbolje!"

Branka Pujić i Gagi Jovanović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Kada se doselila u naš kraj oduševili smo se, ona je od oca i majke (Gagija Jovanovića i Branke Pujić) nasledila sve najbolje. Taj Gagijev šarm i Brankinu lepotu. Uvek je nasmejana, kao i on, ali njega duže znamo pa nam nije neobično. Lep su par, pristojni i vaspitani. Vode jedan zdrav i sportski način života, zato i kupuju namirnice koje su zdrave. Nikada ih nećete sresti sa korpom punom grickalica ili slatkiša - istakla je prodavačica, dok konobar koji se našao blizu nastavlja:

- Radim od skoro pa ih nisam viđao tako često, ali sam o njemu čuo sve najbolje. Kažu da je momak na mestu. Nju znam kao ćerku Gagija, čuvenog Gagija. Njenog tatu svi volimo i njegove replike iz filmova. Kažu kolege da ga nisu viđale u kraju, verovatno oni više idu kod njega, nego on kod njih.

Anđela Jovanović, 24sedam/ Katarina Mihajlović
 

Stariji bračni par, koji nije upoznat sa karijerama mlađih komšija, odmah je znao o kome se mediji raspituju pošto su videli njihovu fotografiju.

Imaju i psa i mačku

- Mi ne pratimo mnogo taj javni životu Srbiji, ali po liku znamo ko su. Znamo ih samo kao komšije. Često ih hvalimo, jer imaju psa i mačku, pa ih često šetaju i odnose se prema njima kao prema deci - kažu oni.

(Blic)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike