Prva velika ispovest Ešli Grejem posle porođaja: Šamarali su me da bih se probudila, a muž se molio držeći me za ruku!

22.05.2022

08:05

0

Ponavljala je da je dobro, ali nije bila

Prva velika ispovest Ešli Grejem posle porođaja: Šamarali su me da bih se probudila, a muž se molio držeći me za ruku!
Profimedia

Jedna od najpoznatijih plus sajz manekenki Ešli Grejem porodila se početkom januara tekuće godine i dobila blizance Romana i Malajaka. Tada se, u stvari, treći put ostvarila u ulozi majke pa obećala da će ubrzo i otkriti kako joj je, „samo da iskoristi malo vremena maksimalno posvećena mužu i deci".

Ovo je, inače, drugo obećanje poznate lepotice. Prvo je, naime, bila otkrila kako se mališani zovu, uz fotografiju sa njima na društvenoj mreži Instagram. Sada, u ispovesti za tamošnji „Glamur", šokirala je detaljima porođaja koje i sama nikada neće moći da zaboravi.

Krvi je bilo na sve strane

Ešli ovaj porođaj i dalje pamti kao da se odvio tek juče. U stvari, bilo je to 7. januara u dva sata ujutru - tada je osetila prve kontrakcije.

Sve je trajalo oko tri i po sata. Za mnoge majke, brz porođaj dođe poput sna, međutim, za Grejemovu to je bila prava noćna mora. Naime, izgubila je mnogo krvi i onesvestila se, pa tek kasnije saznala kako je čitav proces u stvari prošao.

 

 

- Sećam se da me je neko dodirnuo po obrazu, blago. Međutim, kasnije sam saznala da je neko u stvari morao ozbiljno da me šamara, držali su me za ruke, muž je šaputao molitvu u moje uvo, videla sam krv svuda po sobi pa zaplakala iz dna duše dok su me boli iglom... - nabrajala je Ešli, kojoj se bilo činilo i da je dugo provela u mraku.

Tim profesionalaca trudio se da je smiri, pošto su je već bili jedva probudili. Iako je ponavljala kako je dobro, nikako nije bila i znala je to.

- Nisu išli u prevelike detalje, ali ja sam pogledala oko sebe i videla sam bukvalno svuda krv. Zato sam i zakukala, osetila sam sav taj haos... Inače, još uvek se ne osećam prijatno u svom telu. Iako sam prva koja je uvek zagovarala tu pozitivu. Napravim korak napred, pa dva nazad i sve tako - nastavila je ona.

- Ponavljam sebi da sam borac, preživela sam to krvarenje, nosila sam moje bebe, porodila se i sad sam im majka. Ali transformacija tela me uništava, priznajem - otvorila je dušu ona.

 

 

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti