Započinje leto na pravi način: Sergej Ćetković u Toskani napravio neverovatnu stvar (VIDEO)

27.06.2023

20:15

0

Ovo je jedna od onih "sa dušom"

Započinje leto na pravi način: Sergej Ćetković u Toskani napravio neverovatnu stvar (VIDEO)
Sergej Ćetković - Copyright Promo/Luka Spremo

Na  samom početku leta Sergej Ćetković predstavlja novu pesmu „Daj šta daš“, još jedan budući hit sa albuma „Kofer“.

Melodija koja osvaja na prvo slušanje, ljubavna priča ispričana kroz stihove onako kako to samo Sergej ume, još jedan spot koji je pravo remek-delo, dovoljni su aduti da „Daj šta daš“ osvoji publiku.

Muziku i tekst je pisao Sergej, za aranžman je bio zadužen Mahir Sarihodžić, dok je spot realizovan u produkciji Aleksandra Kerekeša Kekija.

Sniman u prelepoj Toskani, urađen u crno-beloj tehnici, video u kome uz Sergeja nastupa i model Dunja Radičević na najlepši mogući način dočarava novu pesmu koju popularni kantautor poklanja svojoj publici. 

- Veoma sam ponosan  na ovu pesmu, još jednu koja će se naći na mom novom albumu, sa kog sam nekoliko numera već predstavio i koje su naišle na sjajan odziv kod publike. „Daj šta daš“ je pesma sa dušom, jedna od onih kakve jako volim da stvaram i koja će, siguran sam, naći pravi put do slušalaca, jer ima svoju posebnost i specifičnost kojoj doprinosi i prelep spot. Nadam se da će poštovaoci moje muzike i ovog puta prepoznati emociju i da će im ova pesma obeležiti predstojeće leto - izjavio je Sergej Ćetković.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike