Amerikanac kog su proslavile prerade domaćih hitova se seli na Balkan? Dao sam otkaz, prodao kuću i, dolazim! (VIDEO)

26.06.2023

15:02

0

Ovime je pokrenuo pravu lavinu komentara onlajn

Amerikanac kog su proslavile prerade domaćih hitova se seli na Balkan? Dao sam otkaz, prodao kuću i, dolazim! (VIDEO)
Džastus Rid - Copyright Printscreen / Novo Jutro - Dea i Sarapa

Džastus Rid koji u Srbiji, ali i susednim zemljama, važi za jednog od najpopularnijih tiktokra, izgleda je rešio da zbog Balkana promeni svoj život iz korena.

Kako je istakao u jednoj od novijih objava - dao je otkaz i prodao kuću, ne bi li se preselio ovde.

- Dao sam otkaz, prodao kuću i selim se na Balkan. Idem na turneju početkom jula. Biću prvo u Srbiji, uzeću bus kojim ću da se odvezem do Makedonije, preko Crne Gore, kroz Bosnu i Hercegovinu, pa u Hrvatsku, sve do Slovenije. Putovaću nekoliko meseci, ali rešen sam da vidim sve što se može videti tamo. Prvo, moram ovaj auto da dovršim... Imam dve nedelje, molite se za mene... I pišite mi u komentarima gde bih sve mogao u obilazak - pričao je u poznatom stilu on, dok se u pozadini čuo hit Lepe Brene, „Jugoslovenka".

- Konačno smo ga se otarasili, sad je vaš - našalio se zatim njegov otac, dok je publika odmah krenula da mu piše gde i kako da dođe.

Influenser je, inače, nedavno već bio u poseti Srbiji, pa je zbog novog peha postao još popularniji nego što je bio. Najpre, pažnju je privukao videom u kom „juga" naziva najgorim automobilom ikada. Zatim, počeo je da peva razne domaće hitove, da bi onda, pri poseti, ispred spomenika knezu Mihailu izjavio kako stoji „kod Nikole Tesle".

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike